İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.195 Çözümler 5 Yer Marineford 29 Haziran 2021 #41 Emma Stone dedi: Bırakıldı bile hocam Genişletmek için tıkla... Şaka mı bu? Hay o serbest bırakanların...
Emma Stone dedi: Bırakıldı bile hocam Genişletmek için tıkla... Şaka mı bu? Hay o serbest bırakanların...
Alperr24 Kilopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 527 29 Haziran 2021 #42 Emma Stone dedi: O mektubun sansürsüz hali de var onu atabilirim ama çok kötü Genişletmek için tıkla... Atar misin?
Emma Stone dedi: O mektubun sansürsüz hali de var onu atabilirim ama çok kötü Genişletmek için tıkla... Atar misin?
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.691 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #43 Alperr24 dedi: Atar misin? Genişletmek için tıkla... Bu hocam birde özellikle beni seçtiler diyor cidden çok üzücü. Dosya Ekleri 20210629_120501.jpg 132,5 KB · Görüntüleme: 116
Alperr24 dedi: Atar misin? Genişletmek için tıkla... Bu hocam birde özellikle beni seçtiler diyor cidden çok üzücü.
Alperr24 Kilopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 527 29 Haziran 2021 #44 Emma Stone dedi: Bu hocam bir de özellikle beni seçtiler diyor cidden çok üzücü. Genişletmek için tıkla... Allah tez zamanda cehennemine alsın ebedi ateşinde yaksın. Kufur etsen boş adalet arasan daha boş.
Emma Stone dedi: Bu hocam bir de özellikle beni seçtiler diyor cidden çok üzücü. Genişletmek için tıkla... Allah tez zamanda cehennemine alsın ebedi ateşinde yaksın. Kufur etsen boş adalet arasan daha boş.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.691 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #45 Alperr24 dedi: Allah tez zamanda cehennemine alsın ebedi ateşinde yaksın. Kufur etsen boş adalet arasan daha boş. Genişletmek için tıkla... Aynen maalesef.
Alperr24 dedi: Allah tez zamanda cehennemine alsın ebedi ateşinde yaksın. Kufur etsen boş adalet arasan daha boş. Genişletmek için tıkla... Aynen maalesef.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 29 Haziran 2021 #46 Peki 10 yaşında olan çocuğun "adamlar beni daha çok seçiyor" demesi... Mektubu okurken midem kalktı. İğrenç varlıklarsınız.
Peki 10 yaşında olan çocuğun "adamlar beni daha çok seçiyor" demesi... Mektubu okurken midem kalktı. İğrenç varlıklarsınız.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.286 Makaleler 3 Çözümler 13 29 Haziran 2021 #47 Maalesef ki yapacak bir şey yok. Bu ülkede bu tarz şeyler böyle devam edecek diye düşünüyorum ne yazık ki.
Maalesef ki yapacak bir şey yok. Bu ülkede bu tarz şeyler böyle devam edecek diye düşünüyorum ne yazık ki.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.691 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #48 Darqx dedi: Maalesef ki yapacak bir şey yok. Bu ülkede bu tarz şeyler böyle devam edecek diye düşünüyorum ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Devam etmemeli yapanlara aynısı yapılmalı hem de en ağır şekilde ben böyle düşünüyorum bir daha cesaret eder mi bakalim bunu yapmaya çok ağır cezalar gelirse ama devlet hep sessiz sessiz olmaya da devam ediyor.
Darqx dedi: Maalesef ki yapacak bir şey yok. Bu ülkede bu tarz şeyler böyle devam edecek diye düşünüyorum ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Devam etmemeli yapanlara aynısı yapılmalı hem de en ağır şekilde ben böyle düşünüyorum bir daha cesaret eder mi bakalim bunu yapmaya çok ağır cezalar gelirse ama devlet hep sessiz sessiz olmaya da devam ediyor.
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 29 Haziran 2021 #49 "Adalet hiçbir zaman ölmez sadece uykuya dalar" Bizim ülkenin adaleti ya komada ya da kış uykusuna yatmış!
"Adalet hiçbir zaman ölmez sadece uykuya dalar" Bizim ülkenin adaleti ya komada ya da kış uykusuna yatmış!
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 29 Haziran 2021 #50 Emma Stone dedi: Devlet hep sessiz sessiz olmaya da devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Yönetenler değişmedikçe bu böyle olmaya devam edecek maalesef.
Emma Stone dedi: Devlet hep sessiz sessiz olmaya da devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Yönetenler değişmedikçe bu böyle olmaya devam edecek maalesef.