2. mezuna bırakmak mantıklı mı?

Aileniz hakkında hiçbir şey söyleyemem, haddime değil zaten. Bence güzelce anlatın durumu.

Çünkü 1 sene beklemeyip 45 yıl acı çekmek yerine 1 sene daha çalışıp 45 seneyi "iyi ki" diyerek geçirin.

dogru diyorsunuz ama bana 1 senede sayisalda 50k yapmak uc geliyor acikcasi

Bende bu sene full yatarak 400k yaptım hocam benim de hedef seneye 30 40 bin civarı nasıl bir çalışma yaptığınızı kısaca özetleyebilir misiniz?

Yaparsınız hocam. Ben size güveniyorum.
bunu duymak güzel güzel oldu teşekkürler

Bende bu sene full yatarak 400k yaptım hocam benim de hedef seneye 30 40 bin civarı nasıl bir çalışma yaptığınızı kısaca özetleyebilir misiniz?
şöyle söyleyeyim ben yazın matematikte temel atmaya odaklandım. her sabah paragraf dil bilgisi çalıştım yani kısacası günüm hep matematik ve türkçe ile geçiyordu sosyal alanım iyi oldugu için çok bakmıyordum o tarafa. sonra saldım dersleri bu yoğunluğa hiç alışık değildim 2 ay yattım evde dershanenin denemesine giriyordum sadece orda yaptıgım denemenin analizi yaptım. yaptıgım hatalardan biri aytye geç başlamak oldu diyebilirim ve fene. aytye mart gibi başlamıştım fene son 1 ay kala. bu yaptıgım en büyük hataydı diyebilirim eger mezuna kalmayı düsünüyorsanız şimdiden başlayın derim ders çalışmanıza hele temeliniz yoksa. günlük plan programnızı yapın ve düzenli olarak 5 saat ders calısın en az. bu süre tabi arttırılır zaman gectikce tempoya alıştıkça.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…