2. monitör algılanmıyor

Clyde123

Decapat
Daha fazla  
İlk olarak şunu belirteyim monitörün algılanmama sebebi Intel Graphics 4000 ekran kartının kurulu olmaması bu driver yüklendiği zaman 2. monitör sorunsuz çalışmaktadır.
Fakat bu Driver'ı yükleyemem çünkü sebebini bilmediğim bir sorun yüzünden bunu her yüklediğimde format atmam gerekiyor Windows'a erişemiyorum sürekli mavi ekran hatası alıyorum. O yüzden çoktan onu yüklemekten vazgeçtim laptop kullanıyorum ve 2. bir ekran kartım var (GT 620M) bu ekran kartıyla monitörü çalıştırmamın herhangi bir yolu var mı? Intel Graphics 4000 yüklü olmadığı için "Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı" diye bir şey kullanıyorum şimdiden yardımınız için teşekkürler.

Not:
Intel Graphics 4000 hakkında ufak bilgiler.
Windows Update kendisi kurarken bilgisayar kapanıyor.
Microsoft görünt bağdaştırıcısına tıklayıp sürücüyü güncelleştir dediğimde Windows çöküyor ve mavi ekran döngüsüne giriyorum.
Intel'in kendi sitesinden sürücüyü yüklediğimde kurulum sırasında bilgisayar kendisini kapatıp açıyor (güvenli modda denediğimde ise bilgisayarı yeniden başlattığımda yine mavi ekran döngüsü başlıyor)
Sadece 2. ekranı çalıştırmak istiyorum Intel Graphics 4000'den umudu çoktan kestim ^^

Hocam sıkıntımız monitörden önce dahili grafik olmalı.
Eski sürücü deneyin.

Maalesef sitesinde bulunan tüm sürücüleri tek tek denedim ve istisnasız hepsinde aynı durumu yaşıyorum oyun ve diğer tüm yüksek ekran kartı gerektiren şeylerde zaten GT620M kullandığım için artık maalesef ondan umudu kestim.

4 farklı sürümü de denediğimde aldığım sonuç maalesef aynıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı