2. monitör alınmalı mı?

• Konuyu başlatan ImBro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 373
Gayet güzel bir monitöre benziyor. Tam bütçeye uyuyor ve ayriyetten 165Hz. Almadan birde incelemelere bakabilirsiniz youtube'dan hocam.
Evet hocam bu listemde ekli, donanımarşivi falan da videosunu çekmişti gerçekten kaliteli görünüyor fakat bu indirimde ve sınırlı stoktaydı. Bunu almama daha 1.2 ay olduğu için 2. bir seçenek de aramaktayım.

Gayet güzel bir monitöre benziyor. Tam bütçeye uyuyor ve ayriyetten 165Hz. Almadan birde incelemelere bakabilirsiniz youtube'dan hocam.
Hocam konuyu tekrar dirilteyim, MSI G255F aldım ikinci monitör olarak. HDD ise 512gb bakıyorum şuanlık öneriniz var mıdır genelde hepsi refubrished. İnternette bir konu göremedim ileride monitörü buraya eklerim.

Son düzenleme:
Evet hocam bu listemde ekli, donanımarşivi falan da videosunu çekmişti gerçekten kaliteli görünüyor fakat bu indirimde ve sınırlı stoktaydı. Bunu almama daha 1.2 ay olduğu için 2. bir seçenek de aramaktayım.

Hocam konuyu tekrar dirilteyim, MSI G255F aldım ikinci monitör olarak. HDD ise 512gb bakıyorum şuanlık öneriniz var mıdır genelde hepsi refubrished. İnternette bir konu göremedim ileride monitörü buraya eklerim.
Hocam ben HDD'yi eski laptoptan söküp almıştım, varsa kenarda kullanmadığınız değerlendirebilirsiniz. HDD almak yerine SSD de alabilirsiniz. Monitörünüz hayırlı olsun ayrıca.

Teşekkürler hocam, laptop ssd si ile kasa ssd si fark etmiyor muydu ?
Hayır hocam, SSD'ler farketmiyor. HDD'lerde boyut olarak değişiyor fakat yine de farketmiyor hepsini kullanabiliyorsunuz. Sata power ve sata data kablosu lazım. Sata power PSU'dan çıkıyor, sata data anakarttan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı