2 monitör, kasa ve PS5 için masa önerisi

Sergen Saruhan

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5500
Ekran Kartı: Asrock RX 6600
Ram: 16 GB
Anakart: Asrock A520M-HVS
Bu daha iyi olur. Hem kaliteli bir masa hem de iki monitör, bir kasa ve PS5 sığar. Monitör kolu kullanmanız gerekebilir.

Arkadaşlar, PC için masa almak istiyorum.

Öneriniz nedir? Üstüne 2 monitör, 1 kasa ve PS5 koymak istiyorum. 140 cm yerelimi olur.

Linkte olan masa nasıldır?

140cm de düzenli dursun istiyorsanız eğer Nb H180 öneririm. Masanızda çok fazla yer açacaktır.

Marangozda yaptırabilirsin bence hem nasıl olacağını önceden görmüş olursun.

140cm de düzenli dursun istiyorsanız eğer Nb H180 öneririm. Masanızda çok fazla yer açacaktır.
Usta monitör tutucu alacam ama ayrı düşünmüştüm 2 monitor taşırken zorlanamaz mı bu ayrıca ben ekranı resimdeki gibi yapmayı düşünüyorum hatta biraz daha eğik şekilde.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250728_201905_Chrome.jpg
    Screenshot_20250728_201905_Chrome.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 20
Usta monitör tutucu alacam ama ayrı düşünmüştüm 2 monitor taşırken zorlanamaz mı bu ayrıca ben ekranı resimdeki gibi yapmayı düşünüyorum hatta biraz daha eğik şekilde.
Hocam kendim de kullanıyorum Hb H180'i. Biri 24" diğeri 27" iki monitörümü kolaylıkla taşıyor. Resimle belirttiğiniz şekli de verebiliyorsunuz.

Hocam kendim de kullanıyorum Hb H180'i. Biri 24" diğeri 27" iki monitörümü kolaylıkla taşıyor. Resimle belirttiğiniz şekli de verebiliyorsunuz.
Eyw hocam monitör tutucuyu da listeye ekledim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı