Lil X Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 59 Çözümler 1 17 Kasım 2021 #1 Merhaba. 2 monitör takınca oyunlarda gecikme hissediyorum özellikle Fortnite'da. Bunu nasıl çözebilirim?
Merhaba. 2 monitör takınca oyunlarda gecikme hissediyorum özellikle Fortnite'da. Bunu nasıl çözebilirim?
Çözüm A A Arrandale0 17 Kasım 2021 Lil X dedi: Anladım teşekkürler. Peki buradan ayarladığımda oyuna girerken yine gecikme olur mu yoksa monitörün kablosunu çekmek zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... Buradan sadece bilgisayar ekranı seçeneğini seçerseniz sorun olmaz.
Lil X dedi: Anladım teşekkürler. Peki buradan ayarladığımda oyuna girerken yine gecikme olur mu yoksa monitörün kablosunu çekmek zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... Buradan sadece bilgisayar ekranı seçeneğini seçerseniz sorun olmaz.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 17 Kasım 2021 #2 Lil X dedi: Merhaba. 2 monitör takınca oyunlarda gecikme hissediyorum özellikle Fortnite'da. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 2 monitöre birden görüntü sağladığı için normal. Çözümü yok. Artı 0 Eksi
Lil X dedi: Merhaba. 2 monitör takınca oyunlarda gecikme hissediyorum özellikle Fortnite'da. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 2 monitöre birden görüntü sağladığı için normal. Çözümü yok.
KS KS Lil X Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 59 Çözümler 1 17 Kasım 2021 #3 Anladım teşekkürler. Peki buradan ayarladığımda oyuna girerken yine gecikme olur mu yoksa monitörün kablosunu çekmek zorunda mıyım? Dosya Ekleri 1637144262497.png 143,2 KB · Görüntüleme: 148 Artı 0 Eksi
Anladım teşekkürler. Peki buradan ayarladığımda oyuna girerken yine gecikme olur mu yoksa monitörün kablosunu çekmek zorunda mıyım?
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 17 Kasım 2021 #4 Lil X dedi: Anladım teşekkürler. Peki buradan ayarladığımda oyuna girerken yine gecikme olur mu yoksa monitörün kablosunu çekmek zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... Buradan sadece bilgisayar ekranı seçeneğini seçerseniz sorun olmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
Lil X dedi: Anladım teşekkürler. Peki buradan ayarladığımda oyuna girerken yine gecikme olur mu yoksa monitörün kablosunu çekmek zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... Buradan sadece bilgisayar ekranı seçeneğini seçerseniz sorun olmaz.
KS KS Lil X Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 59 Çözümler 1 17 Kasım 2021 #5 Tamamdır teşekkürler tekrar. Artı 0 Eksi
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 17 Kasım 2021 #6 Lil X dedi: Tamamdır teşekkürler tekrar. Genişletmek için tıkla... Çözüldü işaretlerseniz sevinirim Artı 0 Eksi
KS KS Lil X Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 59 Çözümler 1 17 Kasım 2021 #7 Sitede yeniyim nereden yapacağımı bilmiyorum. Artı 0 Eksi