2. monitör kullanmanın amacı nedir?

2. monitörü ben oyun oynarken Discord için, onun dışında sadece Spotify için kullanıyorum. Konfor ve kişisel tercih, isteyen kullanır. Şart değil ama iyi oluyor.

Tek monitör ve tek ekran kartı ile oynayan bir oyuncuya göre, PC FPS düşmesi olabilir mi çift monitör kullanınca?

Geniş ekran derdini çözüyor. Bir yandan ders videosu izleyip bir yandan videodaki kodları uygulayabiliyorum.
Babam Unreal Engine ve 3DS MAX kullanıyor, materyal kütüphanelerini ve tarayıcıyı diğer monitöre alıyor ve görülür biçimde hızlanıyor.

Benim şahsi favorim 1280x1024 kare monitör, hem de tek

Mükemmel bir şey. Minecraft oynarken dizi izlemek desem, CS:GO'da oyun arıyorken Sosyal'de gezmek desem, yazılım öğrenirken pencereleri yarıya bölmemek tam ekran kolaylığı desem yeterli olur mu?

Alt Tab ile başka uygulamalarla oyun arasında geçiş yapıyordum. Rogue-like tarzı oyun oynarken, aynı zamanda 2. Ekranda YT'den video izlemenin zevki nasıldır acaba?
Alt+Tab'da işlevsel ama yanda hep yine Discord'u falan açık bırakıyorum, mesaj geldiğinde görmek için falan.

Fps yada sinematiği az bir oyunu oynarken yan tarafta dizi film anime açmak yt da bakınmak zevkli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…