Masayı bütün çeker misin rica etsem?Evet arkadaşlar sizce 2. monitörü nereye koyabilirim? Duvara monte etmek istemiyorum.
Eki Görüntüle 2354201
Ana monitörü sol tarafa doğru çekip, 2. monitörü sağ tarafa çarprazlamasına koyun. ( 30° açıyla filan)Evet arkadaşlar sizce 2. monitörü nereye koyabilirim? Duvara monte etmek istemiyorum.
Eki Görüntüle 2354201
Ana monitörü sol tarafa doğru çekip, 2. monitörü sağ tarafa çarprazlamasına koyun. ( 30° açıyla filan)
Masayı bütün çeker misin rica etsem?
Masayı bütün çeker misin rica etsem?
%99'unda vesa oluyor ve hiçbir ek malzeme gerekmiyor. 3 farklı monitör kullandım deneyimim bu yöndeArkadaşların attığı Vesa'ya monitörü tutturman için araya adaptörünü koyman gerekiyor bu arada. Direkt üstüne vidalanmıyor çoğu monitör.
%99'unda VESA oluyor ve hiçbir ek malzeme gerekmiyor. 3 farklı monitör kullandım deneyimim bu yönde.
MSI monitörlerde adaptör gerekiyor. Arkası yuvarlak çünkü. O tarz bir Vesa varsa bende almak isterim.%99'unda vesa oluyor ve hiçbir ek malzeme gerekmiyor. 3 farklı monitör kullandım deneyimim bu yönde
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.