2. Monitör masada nereye konulabilir?

Hocam herkes aynısını dedi fakat ana monitörün ayakları kocaman + DP kablosu yetişmiyor.



Hemen 1 dakika.
2. monitörü bir türlü oraya sığdırırsınız ama masaya çapraz oturmanız gerekir, ana monitöre düz bakmak için. Kablo olarak ise daha uzun kablo alırsınız.

Veya 19 inç bir monitör alıp, daha yüksek bir açıda çapraz koyacaksınız. 5:4 monitörde alabilirsiniz, rahatlıkla sığar.
 
VESA dışında bir öneriniz var mı acaba?
eğer kablonuz yetişmiyorsa kablo alabilirsiniz, çok daha ucuz yoldan sorununuz çözülür. O tarz standı olan bir monitörüm vardı mouse'u çarpmaktan mouse bozuldu. Bende masaya sabitlenen standı alarak rahata erdim. Bu standı tasarlayanlarında allah cezasını versin.
 
Eğer kablonuz yetişmiyorsa kablo alabilirsiniz, çok daha ucuz yoldan sorununuz çözülür. O tarz standı olan bir monitörüm vardı fareyi çarpmaktan mouse bozuldu. Bende masaya sabitlenen standı alarak rahata erdim. Bu standı tasarlayanlarında Allah cezasını versin.

Hocam kablo alınır fakat çapraz oynamak pek içime sinmiyor yani rahat edemiyorum.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı