batiwankenobi
Hectopat
Daha fazla
Selamlar arkadaşlar, 2.monitör almak istiyorum. Elimde 24 inç bir tane vardı ancak ufak talihsizlik sonucu hakkı rahmetine kavuştu 
Setup'ımda zaten 27 inç 2K monitör var. L masada TV ile beraber durduğu için bu sefer daha da küçük bir monitör bakıyorum. Alacağım monitörün tek amacı, kod vs. yazarken yardımcı olması; bir de arada ikinci ekranda YouTube üzerinde takılmak falan. Aşağıda bıraktığım monitörleri buldum, alınabilirler mi yoksa bütçeyi artırmalı mı veya 2. el mi kovalamalıyım?
Teşekkürler.
www.trendyol.com
Setup'ımda zaten 27 inç 2K monitör var. L masada TV ile beraber durduğu için bu sefer daha da küçük bir monitör bakıyorum. Alacağım monitörün tek amacı, kod vs. yazarken yardımcı olması; bir de arada ikinci ekranda YouTube üzerinde takılmak falan. Aşağıda bıraktığım monitörleri buldum, alınabilirler mi yoksa bütçeyi artırmalı mı veya 2. el mi kovalamalıyım?
Teşekkürler.

ACER K221qhbı 21.5'' 100hz 1 Ms Fhd (HDMI VGA) Vesa Monitör Um.we1ee.h01 - Fiyatı, Yorumları
ACER K221qhbı 21.5'' 100hz 1 Ms Fhd (HDMI VGA) Vesa Monitör Um.we1ee.h01 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleyen: Moderatör: