2. monitör önerisi

Bütçe
20.000₺

Ard44

Centipat
Daha fazla  
Monitör
Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör
Merhaba 2. monitör almak istiyorum, şu anda kullanmış olduğum monitör ekteki gibidir;
https://www.akakce.com/monitor/en-u...btk-24-5-0-5-ms-full-hd-fiyati,487859662.html

Tekrardan daha sağlam bir monitör alabilirim, şu an için gayet memnunum fakat bazen ekranda yırtılmalar olabiliyor sizce ana monitör olarak daha sağlam bir şey mi almalıyım yoksa F/P bir 2. monitör mü? Genel olarak rekabetçi tarzında oyunlardan yalnızca Rust oynuyorum onun harici hikayeli ve açık dünya takılıyorum (Sekiro, Ghost of Tsushima, RDR2, Elden Ring). Aklımda 2K bir monitör almak var şu an için sizin de fikirlerinizi merak ediyorum, pek bilgi sahibi değilim ekipman hakkında, teşekkür ederim şimdiden.

Asus TUF Gaming VG27AQML1A​

Hocam benim aklımda bu monitörü almak vardı. Genel olarak önerildiğini gördüm ama sen yinede bir bak, ne olur ne olmaz.

Bunu ana monitör olarak kullanabilirsin. Diğeride FHD yedek monitör gibi durabilir. Geleceğe dönük olarak tabi. Ama şimdilik 2K'ya gerek yok dersen Lenovo Legion R25i-30 var.

ASUS TUF Gaming VG27AQML1A​

Hocam benim aklımda bu monitörü almak vardı. Genel olarak önerildiğini gördüm ama sen yine de bir bak, ne olur ne olmaz.

Bunu ana monitör olarak kullanabilirsin. Diğeride FHD yedek monitör gibi durabilir. Geleceğe dönük olarak tabii. Ama şimdilik 2 bin TL'ye gerek yok dersen Lenovo Legion R25i-30 var.

Bu monitörü alacağım sanırım bizzat hoşuma gitti ama tekrardan değerlendireceğim tabii ki de önerin adına teşekkür ederim.

Rica ederim. Yinede almadan önce forumlarda bak derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı