2. Monitör olarak VGA bağlamak

MesutYavuzx

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
Benim şu anki monitörüm giriş olarak VGA'ya sahip ondan ekran kartına bağlamak için HDMI dönüştürücü aldım. Ekran kartının HDMI girişine taktım. Şimdi yeni monitör alacağım HDMI girişli olan sadece ondan HDMI to HDMI ile bağlayacağım monitörü. Eski monitörü nasıl bağlayabilirim? VGA to VGA sorunlu sanırım 1050 Ti'lerde öyle duyduydum. DVI to VGA dönüştürücüsü mü almam gerek? Eğer öyleyse bana DVI to VGA dönüştürücüsü önerebilir misiniz?

DVI to VGA pek tercih edilmiyor. HDMI portunu yeni monitörüne verdiğinde ikinci monitörünü DP to VGA ile kullanmanı öneririm.

DVI to VGA pek tercih edilmiyor. HDMI portunu yeni monitörüne verdiğinde ikinci monitörünü DP to VGA ile kullanmanı öneririm.
DP to VGA dönüştürücü öneriniz var mıdır link vs. mevcut mu
Ben aynı durum için DP to VGA aldım daha gelmedi denemedim ama gelince haber veririm.
Bekliyorum dönüşünüzü ben de ona göre sipariş vereyim şuan geldi yeni monitör HDMI to HDMI ile bağladım kendi içinden çıkan kablo ile Display Port ve DVI kaldı Ekran kartında eski monitörüm de ise sadece belirttiğim gibi VGA girişi var hayırlısı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı