Evet bende aynı şekilde yapmıştım. Halo 3 ODST'yi alınca Launcher direkt olarak kütüphaneye geliyor.
Halo 3 ODST oyun değil müzik. Onu aldığın zaman fotoğraftaki Master chief Collection da kütüphaneye geliyor. 5 saat açık bırakman gereken o. Zaten onu açtığın zaman ana menüden başka bir yere giremiyorsunuz. Halo oyunlarından birini almanızı istiyor. Ana menüde 5 saat açık bırakmanız yeterli. Ben öyle yapmıştım.
Ben illa oyunu oynamamız gerek sanmıştım, teşekkürler hocam.
@sugoma hocam geçen sefer takas banı yediğinden oyunu almamıştım indirimdeyken şimdi takas banı kalktı emin olmak için bir daha sorayım dedim sadece MCC'dan Halo 3 ODST'yi almak yetiyordu değil mi?
Tamam hocam teşekkürler, şimdi 5 saat oynayıp da gelmesse steam iade kabul etmesse boşa almış olurum diye sorayım dedim bi.Evet ben öyle yapmıştım. Yukarıda da yazdığım gibi onu alınca zaten Master chief Collection kütüphaneye geliyor onu indirip menüde açık bırakmanız yeterli.
Tamam hocam teşekkürler, şimdi 5 saat oynayıp da gelmezse Steam iade kabul etmezse boşa almış olurum diye sorayım dedim bir.
O zaman acaba iade etsem mi kiti aldıktan sonra, kiti de almasınlar amaAslında mantık olarak biz Halo 3 ODST'ye para ödüyoruz ve 5 saat açık bıraktığımız oyun Master chief Collection diye geçiyor. Yani müzik kitini aldıktan sonra Halo 3 ODST hala daha 0 oynanma süresi gözükmesi gerekli. Kiti aldıktan sonra Halo 3 ODST mantıken iade edilebilir olması gerekli.
Ben kütüphanede tutmayı tercih ettim adamları hem dolandırdık bide üstüne gidip iade etmeye gönlüm el vermediO zaman acaba iade etsem mi kiti aldıktan sonra, kiti de almasınlar ama![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.