Ben 15.6 laptop + 27" kullanıyorum.Her iki monitör içinde stand kullanıyorum. Nb f80 ve h100. Kullanımlarımda göz hizasi ve uygun uzaklıkta olmasına dikkat ediyorum. Herhangi bir boyun ağrısı vesaire problemi mümkün değil. 360hz önerileri icin ise pek bir fark olmadığını söylemek istiyorum. Piyasadaki bütün hz seçeneklerini kullanmış ve profesyonel düzeyde valorant oynayan biri olarak 240 ve 360 arasındaki performans farkının fiyatına değeceğini düşünmüyorum. Totalde 12.000 + küsür şeklinde bütçem oluyor ikisini de satarsam. O fiyata ips 2k + 240 bulamadım. Ek olarak tüm aksesuarlarım wireless olduğu icin herhangi bir zorluk cekmiyorum. Dedigim gibi şu an iki monitör arasında geçip yapıp durmak ve 240 olanı kullanırken diğer monitörün beni boğması söz konusu. Masa değişikliği yapsam sorunum çözülür mü bilmiyorum. Diğer sorum: çift monitör kullanan arkadaşlar ikisinden birini kullanmadığı zamanlarda diğerini nasıl saklıyorsunuz?
MSI gerçekten bu monitörde birçok ihtiyacı karşılamış hocam, katılıyorum. Dediğiniz gibi VESA bağlantılarını daha ergonomik hale getirmek sanırım en doğru ve en yüksek verimli hareket olur. Güncel hali ekte var. Ortaya bizim masalarla aynı yükseklikte 3. masa almak ya da daha uzun iki tane masa almak sorunumu çözer diye düşünüyorum.Monitör değişimi hiç mantıklı değil.
Zaten 240Hz sekmentinde beğendiğim bir monitöre sahipsiniz.
Renk kalitesi ve performansı MSI'ın bayağı başarılı. Siz ne düşünüyorsunuz tabii bilmiyorum.
Bu monitör isteklerini karşılar. Bütçesi düşük diye önerdim. Fakat VA panel olduğu için biraz Motion blur söz konusu. Hard FPS takılanlara önermem. Karma kulanıcı monitörü.![]()
AOC Agon AG275QZN/EU Monitör
AOC Agon AG275QZN/EU Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Sizin masa değişikliği yapmanız gerekli gibi düşünüyorum ve VESA bağlantınızı sizi boğmayacak şekilde dizayn edemez misiniz?
MSI gerçekten bu monitörde birçok ihtiyacı karşılamış hocam, katılıyorum. Dediğiniz gibi VESA bağlantılarını daha ergonomik hale getirmek sanırım en doğru ve en yüksek verimli hareket olur. Güncel hali ekte var. Ortaya bizim masalarla aynı yükseklikte 3. masa almak ya da daha uzun iki tane masa almak sorunumu çözer diye düşünüyorum.
Tamamen katılıyorum hocam. Diğer setup yeni olduğu için bütçemizi o yönde kullandık. Büyük odaya geçmeyi düşünüyoruz. Bunun için dediğim gibi büyük iki masa alıp kasaları masada tutmak daraltmayacaksa yine yukarda tutabiliriz. 31 inç monitörün ağırlığı dengesiz olduğu için pivot kullanılmıyor. Büyük masada problem yaratırsa kasayı aşağıya alabilirim. Şu anki masalar en olarak vesaire kısa kalıyor iki monitöre. Aşağıda iki masa tek setup olarak kullandığım hali var sistemin. Boğmayacak bir şey yapmak lazım.Setup güzel ama dizayn kötü. Ergonomiye hiç dikkat etmemişsiniz.
Tahminimce yanda bir sistem daha olduğu için tek düze bir kurulum yapmaya çalışmışsınız. Alandan tasarruf ettiğiniz için monitörlere yer kalmamış. Açıkçası resme bakarken bile boğuldum.
Kasaların olduğu masayı oradan almak gerekiyor. Oraya ikinci bir masa ya da kendi masanın daha uzununu koyup VESA ile 31 inç olan monitörü oraya taşımalısın.
Kasaları yere veya gömülü dolap içine (hazneli dolaplar oluyor) koymanız görüntüyü temiz tutabilir. Eğer kasa rahatsız ediyorsa düşünülebilir. Bence monitöre yatırıp yapmak yerine masa ve dizayna yapınız.
Şu anki masalar en olarak vesaire kısa kalıyor iki monitöre.
Teşekkür ederim hocam yorumlarınız için. Masa güzelmiş ikea galiba doğru mudurTek monitörlük bir masaya iki monitör sığdırman sonucu kötü bir dizayn oluşmuş. 31 inç ekranı çıkartıp atınca aslında normale dönüyorsun. O zaman sıkıntı yok. İki monitör olayından dolayı dizaynı değiştirmenin zamanın gelmiş.
Şu tarz büyük bir masaya sahip olursan bir köşesi 240Hz için bir köşesi 31 inç ekran için dizayn edilebilir. Tabii bu tür mobilya işleri çok çeşitlilik gösterir. Biraz size kalmış bir mesele bu.
Büyük odaya geçecekseniz birbirinizi rahatsız etmeden güzel bir dizayn yapınız. İkinci setupta iki monitör yok anladığım kadarıyla. O zaman bir masa düzeni değişecek o kadar. Çok da bir masraf görünmüyor.
Eki Görüntüle 1904945
Hocam kaynakçı ya gidip 150x80 cm masanın altı olacak masa altı yapın.Tamamen katılıyorum hocam. Diğer setup yeni olduğu için bütçemizi o yönde kullandık. Büyük odaya geçmeyi düşünüyoruz. Bunun için dediğim gibi büyük iki masa alıp kasaları masada tutmak daraltmayacaksa yine yukarda tutabiliriz. 31 inç monitörün ağırlığı dengesiz olduğu için pivot kullanılmıyor. Büyük masada problem yaratırsa kasayı aşağıya alabilirim. Şu anki masalar en olarak vesaire kısa kalıyor iki monitöre. Aşağıda iki masa tek setup olarak kullandığım hali var sistemin. Boğmayacak bir şey yapmak lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.