2. monitörde açık pencere yokken uyku moduna giriyor

Alcatraz3221

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar herkese,
Başlıkta da bahsettiğim üzere 2. monitörde hiçbir pencere açık değilken ekran yavaşça karararak kendini kapatıyor. Görev çubuğundan pencereyi tekrar açmadıkça veya 1. monitörden başka bir pencere taşımadıkça geri açılmıyor. RTX 5060 Ti ekran kartım var. Eski kartım RX 6650 XT'de bu olmuyordu. Bu özelliği nasıl kapatabilirim veya sorun ise nasıl çözerim?

Denetim Masası --> Donanım Ve Ses --> Güç Seçenekleri, Güç Seçeneklerine geldikten sonra Sağ kenarda Plan ayarlarını değiştir yazıyor olması lazım oraya girdikten sonra bilgisayarı uyku moduna geçir yazan yerdeki süreleri değiştir belki onunla ilgilidir.

Denetim Masası --> Donanım Ve Ses --> Güç Seçenekleri, Güç Seçeneklerine geldikten sonra Sağ kenarda Plan ayarlarını değiştir yazıyor olması lazım oraya girdikten sonra bilgisayarı uyku moduna geçir yazan yerdeki süreleri değiştir belki onunla ilgilidir.
Hiçbir zaman olarak ayarlı. Zaten format attığım zaman ilk yaptığım şeylerden biri de bu oluyor. Yalnız sistemimi upgrade yapmadan önce yoktu bu. AM5 sisteme geçtikten sonra oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı