2. monitörde görüntü yok

Değişen birşey olmadı. Ayarlarda 2. ekran görünüyor fakat görüntü yok.
Hocam dönüştürücüyü aldığınız yere sorunu bildirin. Bazı markalarda sıkıntı olabiliyor. İade veya değişim isteyin.

En son şunu deneyin; Windows'u kapatın. Dönüştürücüyü çıkarın. Monitörü kapatın. VGA bağlantısını da çıkarın. Windows'u başlatın. Önce dönüştürücüyü sonra da VGA'yı takın ve monitörü açın.

Biraz karışık oldu ama aynı sorunu bizzat yaşadığım için yazdım. Windows monitörü donanım olarak görmüyor. Sorun bu.

En son şunu deneyin; Windows'u kapatın. Dönüştürücüyü çıkarın. Monitörü kapatın. VGA bağlantısını da çıkarın. Windows'u başlatın. Önce dönüştürücüyü sonra da VGA'yı takın ve monitörü açın.

Biraz karışık oldu ama aynı sorunu bizzat yaşadığım için yazdım. Windows monitörü donanım olarak görmüyor. Sorun bu.
Olmadı hocam.

Aygıt yöneticisinden ekran kartlarının driverlarını kaldırdım görüntü geldi. Tekrar güncelleştirdikten sonra yine gitti.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı