2 monitörden farklı ses almak

Dediginiz gibi oldu istedigim şeyi yapamadım ben bu videodaki gibi yapmak istiyordum ÇokluEkranLink üzüldüm böyle sonuç almama keşke sipariş etmeden önce araştırsaydım iyice şimdi televizyondan hdmi girişine baglıcam dvi ve displayport boş kalıyor sence bunumu almalıyım DisplayPortLink yoksa bumu Dvi-d Dönüştürücü Link Bunların Hangisini Alsam Daha İyi Olur Daha İyi Görüntü Alabilirim Ve Farklı ses alabilirim
Newnet Display Port To Analog Vga Aktif Dönüştürücü Görüntü Projeksiyon Kablosu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bu işime yararmı acaba iki ekran yapmakta işe yararmı görüntü verirmi

Anladım Bu Çift Ekran Yapar Demi Birde Ben Pcde Kulaklık Kullanıyorum Kulaklık Takıcam Oyunun Sesini Almak İçin Televizyondada Filmin Sesi Gelsin İstiyorum Nasıl Yapıcam onu

Casper excalibur laptop Gtx 970 ekran kartım da bir adet HDMI ve VGA çıkışı var LG 34” monitörüme HDMI ile bağlanıyorum kendisinin ses çıkışı da var sesi oradan alıyorum buraya kadar bir sıkıntı yok ama Samsung marka eski bir modelini vga ile bilgisayara bağladım ama artık bu monitörde ki görüntüden de ses gelmesini istiyorum (Samsung monitörde ses çıkışı bulunmamakta) bu monitörde ayrıca DVI da bulunmakta İnternette ne kadar arasam da VGA to DVI ses çıkışlı bir model bulamadım ( 10-20 liraya elektronikle alakası olmayan ürünlerden bahsetmiyorum ) farklı bir çözüm veya böyle bir parçayı bulabilir miyim ?
Casper excalibur laptop Gtx 970 ekran kartım da bir adet HDMI ve VGA çıkışı var LG 34” monitörüme HDMI ile bağlanıyorum kendisinin ses çıkışı da var sesi oradan alıyorum buraya kadar bir sıkıntı yok ama Samsung marka eski bir modelini vga ile bilgisayara bağladım ama artık bu monitörde ki görüntüden de ses gelmesini istiyorum (Samsung monitörde ses çıkışı bulunmamakta) bu monitörde ayrıca DVI da bulunmakta İnternette ne kadar arasam da VGA to DVI ses çıkışlı bir model bulamadım ( 10-20 liraya elektronikle alakası olmayan ürünlerden bahsetmiyorum ) farklı bir çözüm veya böyle bir parçayı bulabilir miyim ?
Yani amaç 2 farklı monitörden eş zamanlı farklı sesler almak .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı