2. monitörle ne yapılır?

Yeni monitör aldım öylesine koydum. Zaten iş için çok gerekli olduğunu biliyorum ama böyle oyun oynarken kenarda bir şeyler oynatması güzel oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben genelde aim falan ısındırırken yandan video açıyorum.

İkisi aynı ölçülerde olsaydı ikisini bir monitör gibi gösterebilirdin. Yarış(sürüş) oyunlarında daha zevkli olurdu ama değilse sadece o dediğim şekilde bir kullanımı var.

Hocam yayının sesini kısıyor musunuz?

Hayır genelde oyun sesini kısıyoruz hocam yoksa ne anlamı kalır ikinci ekranda bir şey izlemenin.

İkisi aynı ölçülerde olsaydı ikisini bir monitör gibi gösterebilirdin. Yarış(sürüş) oyunlarında daha zevkli olurdu ama değilse sadece o dediğim şekilde bir kullanımı var.

Biri 24 inç biri 22. sosyal medyada çok görüyorum monitörleri tam yan yana koyuyorlar ama benim kolum kısa ve ana monitörümü çok yakından kullanıyorum.

2. monitörde OBS, Discord, Spotify falan kullanıyorum oyundayken. Hatta 3. bir monitör düşünüyorum. 2 monitör olmadan bilgisayar kullanırken eksik hissediyorum. Ayrıca bazı oyunlar var 2 monitör destekliyor. Bir monitörde üssünüz diğer monitörde işte harita falan gibi.

1. Monitör: Oyunlar
2. Monitör: Discord, YouTube, Spotify vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…