2. monitörle ne yapılır?

Oyun oynayan biri olduğun için şöyle özetleyeyim. Oyun oynarken yanda yapmak istediğin(film, müzik, YouTube) aklına gelen hemen hemen her şeyi yapmana yarar. Ama oyundan çok iş için kullanımda daha çok faydasını görürsün.

Yeni monitör aldım öylesine koydum. Zaten iş için çok gerekli olduğunu biliyorum ama böyle oyun oynarken kenarda bir şeyler oynatması güzel oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı sadece oyun için kullanırım. Discord ve Spotify var da, en çok Valorant oynuyorum ve tryhard oynarken müzik dinlenmiyor. Ayrıca Discord'da da çok arkadaşım olmadıgı için gereksiz. Var mıdır 2. monitör için güzel programlar? GTA 5 ve Valorant oyniyorum.

Ben genelde aim falan ısındırırken yandan video açıyorum.

@İstanbul2023 iyi misin? Neden bütun mesajlarıma dislike atıyorsun?

Yeni monitör aldım öylesine koydum. Zaten iş için çok gerekli olduğunu biliyorum ama böyle oyun oynarken kenarda bir şeyler oynatması güzel oluyor.

İkisi aynı ölçülerde olsaydı ikisini bir monitör gibi gösterebilirdin. Yarış(sürüş) oyunlarında daha zevkli olurdu ama değilse sadece o dediğim şekilde bir kullanımı var.

Hocam yayının sesini kısıyor musunuz?

Hayır genelde oyun sesini kısıyoruz hocam yoksa ne anlamı kalır ikinci ekranda bir şey izlemenin.

İkisi aynı ölçülerde olsaydı ikisini bir monitör gibi gösterebilirdin. Yarış(sürüş) oyunlarında daha zevkli olurdu ama değilse sadece o dediğim şekilde bir kullanımı var.

Biri 24 inç biri 22. sosyal medyada çok görüyorum monitörleri tam yan yana koyuyorlar ama benim kolum kısa ve ana monitörümü çok yakından kullanıyorum.

1681422873625.jpeg

1681422882602.png

Bende olan bu şekilde hocam.

2. monitörde OBS, Discord, Spotify falan kullanıyorum oyundayken. Hatta 3. bir monitör düşünüyorum. 2 monitör olmadan bilgisayar kullanırken eksik hissediyorum. Ayrıca bazı oyunlar var 2 monitör destekliyor. Bir monitörde üssünüz diğer monitörde işte harita falan gibi.

Bilgisayarı sadece oyun için kullanırım. Discord ve Spotify var da, en çok Valorant oynuyorum ve tryhard oynarken müzik dinlenmiyor. Ayrıca Discord'da da çok arkadaşım olmadıgı için gereksiz. Var mıdır 2. monitör için güzel programlar? GTA 5 ve Valorant oyniyorum.
1. Monitör: Oyunlar
2. Monitör: Discord, YouTube, Spotify vb.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı