Arkadaşın haklı olsada güncellik bakımından ben yinede i3 alınması taraftarıyım. Sonuçta 2. nesil i7 ne kadar güçlü olsada birlikte kullanacağın anakart eski mimari olacak. Uefi desteği var mı ondan bile emin değilim.
Arkadaşın haklı olsada güncellik bakımından ben yinede i3 alınması taraftarıyım. Sonuçta 2. nesil i7 ne kadar güçlü olsada birlikte kullanacağın anakart eski mimari olacak. Uefi desteği var mı ondan bile emin değilim.
Hmm anladım yani eğer 6.nesil i3 alırsa hem ileriye yönelik olur hemde istediği zaman işlemci ram ekran kartı Upgrade yapabilir değil mi? Ama 2. Nesil i7 bi sure sonra çöp olurken i3 ü Upgrade ederek yine uzun zaman daha idare edebilir değil mi?
Hmm anladım yani eğer 6.nesil i3 alırsa hem ileriye yönelik olur hemde istediği zaman işlemci ram ekran kartı Upgrade yapabilir değil mi? Ama 2. Nesil i7 bi sure sonra çöp olurken i3 ü Upgrade ederek yine uzun zaman daha idare edebilir değil mi?
H110 pentium ve celeron işlemciler için dandik bir şey B150 i3 için H170 i5 için Z170 i7 ve hepsi için hatta yeni çıkacak olan işlemci serisi için. Tabi ki performans stabilizasyon için Z170
@GCN'nin de dediği gibi Z170 Chipsetli bir anakart almanız işinize gelecektir ayrıca işlemci yetmemeye başladığında OC edilebilir bir işlemci ve birde soğutma alıp sisteminizi güçlendirebilirsiniz. Fakat bütçeniz yoksa H110M değilde en az B150M Bazooka almaya çalışın. Dayanıklı bileşenlere sahip bir anakart. Ha bir de alternatif olarak 400TL'ye MSI Z170-A PRO da mevcut.