Ücretsiz Epic Games 2 Ocak bedava oyunu Hell Let Loose

Oyun Battlefield benzerliğinden(!) laf edilmiş hep. Oyun kötü değil, optimizasyonu kötü sadece. Oyun bedava arkadaşlar, alın geçin.

Bence Epic Games bu sene iyiydi. Verdiği oyunlar güzeldi. Dredge, Sifu, Orc Must Die 3, Kingdom Come Deliverance güzel oyunlar. Oyuna gelirsek benim sevdiğim bir tür değil. FPS çok sevmem. Hele online hiç sevmem (Rogue-like tarzı değilse [Gunfire Reborn gibi]). Ayrıca şimdi fark ettim de Team 17 geliştirmiş. Benim en sevdiğim firmadır. Sırf bu yüzden deneyeceğim.

Bu BF1 ama daha gerçekçi hali değil miydi? Nobk'un bir videosundan öyle hatırlıyorum.

Değil WW2 oyunu ama bayağı gerçekçi BFlere göre artı olarak oyun Squad 44 ten daha arcade.

Sızıntıydı ama doğrulandı.

Dosya Ekleri

• lxj6cpyxhlae1.png
    lxj6cpyxhlae1.png
    546,4 KB · Görüntüleme: 146
Değil WW2 oyunu ama bayağı gerçekçi BF'lere göre artı olarak oyun Squad 44'ten daha arcade.
Bayağı yanlış hatırlıyormuşum, bilgi için teşekkürler.

Dil bilmeyeni oyundan atıyorlar diyenler gördüm onun dışında squad'ın ww2 versiyonu oynanır birde son güncelleme sonrası optimizasyon sorunları varmış düzeltirler yakında

Dil bilmeyeni oyundan atıyorlar diyenler gördüm onun dışında Squad'ın WW2 versiyonu oynanır bir de son güncelleme sonrası optimizasyon sorunları varmış düzeltirler yakında.

Çok nadir oluyor o officer ya da comander değilsen. Optimizasyon için bir şey diyemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı