2 ön, 2 üst egzoz fanı önerisi

PCyber

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgi Üniversitesi
Merhaba. Ön tarafa takmak için 2, üst tarafa egzoz olarak kullanmak için 2 12cm fan arıyorum. PC'yi kulaklık ile kullandığım için DB önemli değil. Mümkünse Molex'i yanında gelsin. F/P ürün arıyorum. Toplam bütçem 250 TL. RGB zorunluluğu yoktur. ARGB performanstan fazla kısılmadığı taktirde işime gelir.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Phanteks'i stoklarda bulamadım. Be Quiet! fandan 3 adet alsam 2 öne bir üste monte etsem, arka egzoz ile birlikte verim alabilir miyim?
Kasanın eğer hava alımı iyiyse o zaman sıcak havayı tahliyeye bak. Egzoz fanı alacağın fanla değiştirip tepeye 2 tane daha takarsan sıcak havayı tahliye edersin.

Kasanın eğer hava alımı iyiyse o zaman sıcak havayı tahliyeye bak. Egzoz fanı alacağın fanla değiştirip tepeye 2 tane daha takarsan sıcak havayı tahliye edersin.

Diğer fanları çıkarıp sadece arka egzozla bile olumlu sıcaklıklar alabildiğimi söyleyebilirim. Bilgisayar yerde durmasına rağmen.

MSI Mag Vampiric 010M.
Kasada 140mm desteği var. BL083 önerir misiniz? 1600rpm'e 94 cfm oranı var. @304911

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı