Fare imleci arka planda çalışma moduna giriyor

pispushy

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayara yeni format attım yeni SSD ile temiz kurulum yaptım ama öncesinde de olan bir sorun devam ediyor. Bilgisayarda hiçbir şey yapmadığım halde fare imleci bu moda giriyor durup dururken sanki bir şey açmışım ya da sağ tık yenile yapmışım gibi nasıl çözebilirim bu sorunu.

54a66882-4b91-499d-b174-115aad1d8a12.jpg

Bilgisayara yeni format attım yeni SSD ile temiz kurulum yaptım ama öncesinde de olan bir sorun devam ediyor. Bilgisayarda hiçbir şey yapmadığım halde fare imleci bu moda giriyor durup dururken sanki bir şey açmışım ya da sağ tık yenile yapmışım gibi nasıl çözebilirim bu sorunu.

Eki Görüntüle 2607798
Görev yöneticisinde hizmetlerden dolayı olabilir. Veya oyunlardan dolayı. Kontrol edin görev yöneticisini.

Yeni formatladım hiçbir şey yüklü değil daha oyun vb bir şey.
Bütün güncellemeleri ilk önce halledin. Ondan sonra sistemi yeniden başlatıp deneyin. Eğer olmazsa CMD komutunu yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu yazıp işlemin bitmesini bekleyin.

Bütün güncellemeleri ilk önce halledin. Ondan sonra sistemi yeniden başlatıp deneyin. Eğer olmazsa CMD komutunu yönetici olarak çalıştırıp SFC /scannow komutunu yazıp işlemin bitmesini bekleyin.

Yaptım fakat aynı sorun devam ediyor arada bir bir şey açılıyormuş gibi sanki fare imlecinde o işaret çıkıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı