Eğer maddi sıkıntıya sokmayacaksa almanı tavsiye ederim ama seni sıkıntıya sokacak ise hiç gerek yok üstündeki kaliteli olmuş olmamış fark etmez Beşiktaş arması olduktan sonra.Merhaba dün Beşiktaş'ın yeni sezon formalarında %25 indirim olduğunu gördüm bende siyah orijinal forma var sizce 2. orijinal forma alınır mı? 2500 TL birikimim var.
Eğer maddi sıkıntıya sokmayacaksa almanı tavsiye ederim ama seni sıkıntıya sokacak ise hiç gerek yok üstündeki kaliteli olmuş olmamış fark etmez Beşiktaş arması olduktan sonra.
Maddi olarak sıkıntıya sokmazda sadece tüm birikimim gidecek.
He evet o anlamda kastetmiştim yanlış düzeltmişim kusura bakmayın her neyse eğer öyleyse almanı önermem onun yerine kartalyuvasından herhangi bir ürün alabilirsin.
Hocam uduokhai veya Emirhan topçu güzel olabilir ben özellikle alırsam Emirhan alacağım.Hocam öylede içimde kalacak gibi almasamda sence alacak olursam kimi alayım halı sahalarda falan defans oynuyorum uduokahi veya muci yazdırmayı düşünüyorum rafa var zaten bende.
Hocam uduokhai veya Emirhan topçu güzel olabilir ben özellikle alırsam Emirhan alacağım.
Hayırlı olsun şimdiden.Dünkü performandan sonra Emirhan almaya karar verdim hocam inşallah Allah olmayan ve isteyen herkese verir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.