Bluetooth olmayan bilgisayara nasıl Bluetooth özelliği kazandırılır?

• Konuyu başlatan Kalsa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 106

Kalsa

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim Windows 10 bilgisayarım var ve Bluetooth desteklemiyor bildiğim kadarı ile yani çünkü ayarlar içinde Bluetooth açma kapatma yok. Bilgisayarıma Switch Pro ve Wii Motion kumandamı bağlamak istiyorum ama hiç bağlanamıyor zaten.

Bilgisayarım Bluetooth desteklemiyorsa tek yol yeni bilgisayar almak mı? Yoksa bir yolu var mı bunu düzeltmenin?

USB dongle veya PCIe Wi-Fi kartı (masaüstü ise) satın alarak bilgisayarınıza Bluetooth özelliği kazandırabilirsiniz. En kolay yöntem USB dongle almak.

Merhaba arkadaşlar. Benim Windows 10 bilgisayarım var ve Bluetooth desteklemiyor bildiğim kadarı ile yani çünkü ayarlar içinde Bluetooth açma kapatma yok. Bilgisayarıma Switch Pro ve Wii Motion kumandamı bağlamak istiyorum ama hiç bağlanamıyor zaten.

Bilgisayarım Bluetooth desteklemiyorsa tek yol yeni bilgisayar almak mı? Yoksa bir yolu var mı bunu düzeltmenin?
Bilgisayarın masaüstü ise evet Bluetooth'un olmama ihtimali var, orta üst ve üst segment anakartlarda gelir. O zaman USB dongle'lardan alabilirsin.

Bilgisayarın dizüstü/laptop ise Bluetooth'u vardır, sürücüsü kurulmamış olabilir, marka modelin sayfasından indirip kurabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı