C# 2. programa kod ekleme

515079

Decapat
2 tane C# ile yapılmış form uygulamam var, ikisi de ayrı program. İstediğim şey şu 1. programda textbox var ve bu Textbox'a girilen yazı 2. programın koduna eklenip kaydedilmesini istiyorum, nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapamazsın. Precompiled diller düşündüğün gibi çalışmıyor. 2. programın koduna eklemek yerine 2. programın çalıştıracağı bir scripte eklemeyi dene. ScriptEngine'i de araştır.
.sln dosyasına kod eklemek istiyorun bunu yapamaz mıyım? Script olayı maalesef işime yaramaz yapmak istediğim programın mantığına uymuyor.

2.programın koduna ekleme derken 1.formdan 2.forma değer mi göndermek istiyorsun?
Hayır 2 tane form değil 2 tane ayrı C# programım var ve .sln dosyasına kod eklemek istiyorum.

.sln dosyasına kod eklemek istiyorun bunu yapamaz mıyım? Script olayı maalesef işime yaramaz yapmak istediğim programın mantığına uymuyor.

Hayır 2 tane ayrı C# form programım gar ve .sln dosyasına kod eklemek istiyorum.
.sln dosyası kodu içermiyor. Çözümü/projeyi içeriyor. Programın kodları .cs uzantısıyla biter. Ana program, program.cs'dir, ilk o çalıştırılır. Ondan formlar çalıştırılır. .cs dosyasına kod yollarsın, ama bir sonraki sefere derlenene kadar etkili olmaz. Bu sanırım yapmak istediğin şey için aklındaki olası çözümdü. Yapmak istediğin şeyi sorman daha mantıklı olabilir. Dediğim gibi tekrar derlenene kadar (bu da VS'ten projeyi açıp f5 basman demek) eklediğin kod çalışmayacak.

.sln dosyası kodu içermiyor. Çözümü/projeyi içeriyor. Diğer programın kodları .cs uzantısıyla biter. Ana program, program.cs'dir, ilk o çalıştırılır. Ondan formlar çalıştırılır. .cs dosyasına kod yollarsın, ama bir sonraki sefere derlenene kadar etkili olmaz. Bu sanırım yapmak istediğin şey için aklındaki olası çözümdü. Yapmak istediğin şeyi sorman daha mantıklı olabilir. Dediğim gibi tekrar derlenene kadar (bu da VS'ten projeyi açıp f5 basman demek) eklediğin kod çalışmayacak.
Anladım. O zaman farklı bir yöntem deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı