2 puanla takdir belgesini kaçırmak

• Konuyu başlatan Fao
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.907

Fao

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selamlar, zar zor çalışarak geçirdiğim haftaların karşılığında sınavlardan nedense düşük aldım. 2 puanla da taktiri kaçırmışım maalesef, bir hoca sınav notumu girmemiş.

Kötü günlerin duygusu geçtikten sonra daha iyi versiyonunu oluşturmak için, hırslanman için sadece bir araç olacak. Üzülmekten ziyade daha iyisini çabalaman için bir fırsat verildi diye düşün ve ikinci dönem başarıyı farkla kazan.

Geçmiş olsun fakat takdir alınca hayatın değişmeyecek çok da önemli bir şey değil 2 puan olur öyle şeyler.

Üzülecek yanı takdir belgesi alamamak değil obp'nin düşmesi. Gerçekten gelecekte TYT ve AYT sınavlarına gireceğin zaman baya sinirini bozacak.

Takdir, teşekkür ve onur belgesi bunların hepsi bir işe yaramayan kağıt parçası asla kafana takma bunları bende bir sürü var 97 senesinden kalma bile var annem sandığında saklıyor hala hayatta hiçbir işine yaramayacak o kağıt parçaları. Belge almak için değil öğrenmek için kendini geliştirmek için çabala eğitim sistememiz o belgeyi alanı almayan ile aynı sınava sokuyor sonuçta….

Son düzenleme:
Takdir, teşekkür ve onur belgesi bunların hepsi bir işe yaramayan kağıt parçası asla kafana takma bunları bende bir sürü var 97 senesinden kalma bile var annem sandığında saklıyor hala hayatta hiçbir işine yaramayacak o kağıt parçaları. Belge almak için değil öğrenmek için kendini geliştirmek için çabala eğitim sistememiz o belgeyi alanı almayan ile alanı aynı sınava sokuyor sonuçta….

Çok güzel anlatmışsınız hocam elinize sağlık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı