zeunizm Centipat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 26 Çözümler 1 31 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar laptop'a şu an takılı olan RAM'in aynısını aldım taktım. Laptop hiçbir şekilde açılmıyor yeni RAM'i çıkarttım yine açılmıyor. Şarja taktım şarj almıyor. Bilgisi olan lütfen acil yardımcı olabilir mi? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2020
Arkadaşlar laptop'a şu an takılı olan RAM'in aynısını aldım taktım. Laptop hiçbir şekilde açılmıyor yeni RAM'i çıkarttım yine açılmıyor. Şarja taktım şarj almıyor. Bilgisi olan lütfen acil yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
KS KS zeunizm Centipat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 26 Çözümler 1 31 Ocak 2020 #21 Uyarı yemiştim Yeni RAM'i korka korka olsa da taktım ve çalıştı. Artık 8GB RAM'in tadını çıkarıcam. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Artı 0 Eksi
Uyarı yemiştim Yeni RAM'i korka korka olsa da taktım ve çalıştı. Artık 8GB RAM'in tadını çıkarıcam. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum.
imyourhero Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 1.692 Çözümler 15 Yer Zion Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Geliştirici 31 Ocak 2020 #22 zeunizm dedi: Uyarı yemiştim Yeni RAM'i korka korka olsa da taktım ve çalıştı. Artık 8GB RAM'in tadını çıkarıcam. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın. Artı 0 Eksi
zeunizm dedi: Uyarı yemiştim Yeni RAM'i korka korka olsa da taktım ve çalıştı. Artık 8GB RAM'in tadını çıkarıcam. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın.