Çözüldü 2 saati geçmeyen oyun iade edilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

utku_1311

Hectopat
Steam'den başarım oyunu aldım, tıkladıkça başarım veriyor. Oyunu bitirdim 2 saat geçmedi, iade talebi kabul olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Olur. Teorik olarak satın alınan günden 15 günü geçmemesi, 2 saati de aşmaması gerekiyor.
Nasil iade edeceksiniz? Tuketici kanununa gore Digital icerikli kod vs gibi urunler iade edilemiyor. Yanlış bilgi vermeyin.

Cayma hakkını geçerli olmadıgı ürünler.
  • Fiyatı finansal piyasalardaki dalgalanmalara bağlı olarak değişen ve satıcı veya sağlayıcının kontrolünde olmayan mal veya hizmetler (chipgold, ziynet altın vb.)
  • Tüketicinin istekleri veya kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan ürünler.
  • Çabuk bozulabilen veya son kullanma tarihi geçebilecek ürünler.
  • Tesliminden sonra başka ürünlerle karışan ve doğası gereği ayrıştırılması mümkün olmayan ürünler (fidan vb.)
  • Abonelik sözleşmesi kapsamında sağlananlar dışında, gazete ve dergi gibi süreli yayınlar.
  • Elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetler veya tüketiciye anında teslim edilen gayrimaddi mallar (telefon kontör siparişleri, dijital kodlar vb.)

En son maddeye bakin lutfen.

Son düzenleyen: Moderatör:

Steam iade koşullarını okuyun lütfen her malın 14 gün içerisinde iade edilme hakkı vardır.

"Yanlış bilgi vermeyin" bu dediginize katiliyorum ve bende aynisini size diyorum; yanlış bilgi verme.
Steam kullanan herkes bilir ki bir oyunu aldiktan sonra ister sevsin ister sevmesin iade hakki bulunuyor. 14-15 gun icinde ve 2 saati gecmemek Şartıyla iade edilebilir
2 saati gecse bile istisna olarak iade kabul ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…