Hocam her gün çözemediğim soruları hocaya götürüp çözümüne bakıyorum. Her denemeden sonra deneme değerlendirmesi yapıyorum. Ama faydasını göremiyorum. Arkadaşım 2 ayda deneme değerlendirmesi sayesinde 50 net arttığını filan söylüyor. Nedense bende işe yaramıyor. Sorunu bir türlü anlayamadım. Yorumunuz için teşekkür ederim.30 paragraf 20 problem çözmenden ötürü çözdüğün soruyu anlaman ve yanlışlarında nerede yanlış yaptığını analiz yapman gerekiyor. Zaten bizim soru çözmemizde ki amacımız yanlışımızı görmektir. Örneğin bir paragraf testi çözdün 12 sorudan 8 doğrun 4 yanlışın çıktı, bu yanlışlarının üstüne git ve nerede neyi gözden kaçırdığına dikkatli bak genel olarak buralarda yanlış yaptığını düşünüyorum umarım yazım faydalı olmuştur.
Hocam ikisini beraber götürüyorum. Örneğin AYT Mat'da İkinci Derece denklemlere kadar geldim. Tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim.Problem kaynakların iyi, hocanın önerdiği kaynaklara da yorum yapmak benim haddime değil ama onlar da güzel ve geliştirici kaynaklar. Paragraf için hız ve renk alabilirsin başlangıç için, veya Paragrafın Ritmi ve Limit Kronometre alabilirsin. Ayrıca arkadaşın bahsettiğin gibi önemli olan yanlışlarını neden yaptığını anlayıp onlardan ders çıkarmak, aynı hatayı tekrarlamamak.
Ben de aynı şekildeydim ama sanırım senden birkaç ay erken başladığım için TYT konularım bitmiş durumda şu anda. Elini çabuk tutman lazım, daha AYT var işin ucunda![]()