2 saatte TYT sınavı biter mi?

Hocam her gün çözemediğim soruları hocaya götürüp çözümüne bakıyorum. Her denemeden sonra deneme değerlendirmesi yapıyorum. Ama faydasını göremiyorum. Arkadaşım 2 ayda deneme değerlendirmesi sayesinde 50 net arttığını filan söylüyor. Nedense bende işe yaramıyor. Sorunu bir türlü anlayamadım. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Hocam ikisini beraber götürüyorum. Örneğin AYT Mat'da İkinci Derece denklemlere kadar geldim. Tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim.

Peki bir daha ki soru çözümünde şöyle bir yol izlemen bence daha iyi olur. Çözemediğin soruları hocaya götürürsen akılda pek kalıcı olmaz onun yerine soruları sakin kafayla biraz düşün taşın çözmeyi dene emin ol ki etkisini göreceksin bende dün TYT denemesine girdim analizlerini yaptım ve yaklaşık 80 net yaptım. Pek iyi değil ancak yine de 60 netlerle başladım bende biraz düzenli çalışma ve analizlerle çok daha iyi çözüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…