2 sene mezuna kaldıktan sonra dershaneye gidilmeli mi?

Daha fazla  
Dostlar selamlar, çok kısa bir şey sorup sizleri rahatsız edeceğim. Şu anda kendim çalışıyorum fakat pek parlak gelmiyor bana böylesi. 2 sene zaten kaybettim. İlkinde lisede çalışmayarak hata ettim. İkincide ise evde kendim çalışarak Dilde 38K bir sıralama yaptım. Şimdi ise yine aynı şekilde çalışıyorum ama mental olarak çok dağılıyorum ve stabil değil. Burdan asıl aile evine dönüp dershane ihtimalini konuşmalı mıyım yoksa artık çok mu geç oldu? Asıl sorunum TYT. Tek başıma çalışacak halim de kalmadı böyle dershane ortamı daha iyi olur bence. Ne dersiniz? Bu arada seneye kalırsa zaten kesin dershane düşüneceğim, ailemde isteyecektir artık. Bu kadar başarısız olmam çok batıyor bana. Ailede bir ben varım böyle çürük. Gerçekten çok iğrenç. Kısacası seneye eyvallah gideceğim ama zaten öyleyken bu sene direkt başlasam daha kârlı olmaz mı? Hem olurda yine başarısız olursam seneye çift dikiş olarak girmiş olurum. İyi forumlar!

Üniversiteye ne zaman girdiğinin çok bir önemi yok, önemli olan diploma maalesef. (Spesifik bölümler için geçerli)

Sadece deneme kulübü gibi sınav programına kayıt yaptırsan yeterli 2 yıl mezun kalmış isen konudan çok pratik ve deneme eksiğin vardır -kendimden biliyorum yoldaşız. Bu sene ücretli diş idi artık tek seçenek kaldı malum bölüm 😭.

Üniversiteye ne zaman girdiğinin çok bir önemi yok, önemli olan diploma maalesef. (Spesifik bölümler için geçerli)
Böyle söylemesi tamamda ailemde haklı olarak artık bir şeyler bekliyor. Hadi benim için tekrar tekrar girmenin zorluğunu görmezden geldik ama yine konu ailemde tıkanıyor. Onları daha fazla üzmek istemiyorum.

Sadece deneme kulübü gibi sınav programına kayıt yaptırsan yeterli 2 yıl mezun kalmış isen konudan çok pratik ve deneme eksiğin vardır -kendimden biliyorum yoldaşız. Bu sene ücretli diş idi artık tek seçenek kaldı malum bölüm 😭.
Konularda da pek mükemmel değilim ya hocam. TYT gercekten kötü benim. Hayır görende sanki aşırı zor bir bölüm sanacak. İngilizce Öğretmenliği hedef yani rezillik :D

Farkındayım kanka ama gerçek bu yani.
Evet evet bana kalsa sorun yok baya zor olur artık ama halledilir. Önemli olan gelişim sağlamak. O yüzden hani yapacaksam dershane koşulunda adam akıllı olsun

Konularda da pek mükemmel değilim ya hocam. TYT gercekten kötü benim. Hayır görende sanki aşırı zor bir bölüm sanacak. İngilizce Öğretmenliği hedef yani rezillik :D

Hocam TYT konudan çok aşırı deneme ile pratik temelli AYT direk konu odaklı sana tavsiyem seri TYT deneme branş üzerinden yüklen aynı şekil her sene bende tekrara vuruyor TYT yıl başları 70-80 aralığı takılırım sıanva az kala üst üste deneme branş yüklenirim 90 üstü gelmeye başlar sonra AYT'ye tekrar girerim 3. yılım ve aynı senaryo tekrar ediyor şu an 😅

Hocam TYT konudan çok aşırı deneme ile pratik temelli AYT direk konu odaklı sana tavsiyem seri TYT deneme branş üzerinden yüklen aynı şekil her sene bende tekrara vuruyor TYT yıl başları 70-80 aralığı takılırım sıanva az kala üst üste deneme branş yüklenirim 90 üstü gelmeye başlar sonra AYT'ye tekrar girerim 3. yılım ve aynı senaryo tekrar ediyor şu an 😅
Ahhh Ah TYT'de 70-80 yapsam geçen sene yerleşirdim kankaam :D

Geçen sene tüm seneleri + internette bulabildiklerimi tekrar tekrar çözdüm. Öyle aman aman bir sonuç yoktu. 70-80 asla görmedim yani. Türkçeden 30 yapıp sosyalde min 10-11 yaptığımda oldu onlarda da fen ve mat kötü çıkıyodu :d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı