2 sene önce toplanan sistemde farklı PSU çıkması

VelocityNE

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 sene önce sinerji sitesinden sizin tavsiyeleriniz ile sistem toplamıştım. Bugün arkadaşıma PSU bakarken kendi PSU mu önerdim. Daha sonra görsellerde ızgara deliklerinin benim bilgisayarımdan farklı olduğunu gördüm.

Screenshot_1.png

Faturadaki aldığım PSU Hydro 80+ Bronze güç kaynağı idi.
Screenshot_2.png

Bugün bilgisayarı üşenmedim söktüm sonuç

Screenshot_3.png

Sanıyorum ki bu ürün FSP'nin muadil başka bir ürünü. Sorun değil diyeceğim fakat sinerji tarafından hiçbir şekilde bilgilendirilmedim. Sizce iletişime geçmeli miyim aradan zaman geçmiş olması bir durum arz eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitede yazan stok kodu, sitenin özel olarak yazdığı koddur. Yani seri numarası olarak değerlendirilmemeli. Onun dışında firmalar zamanla etiket tasarımlarını değiştirebilirler, Sinerji'deki resim eski olabilir. Ya da tam tersine eskiden sizin etiketinizle olan resmi varken, şimdi güncellemişlerdir yenisiyle, firmayla birebir muhattap olmadıktan sonra öğrenilmesi biraz zor gibi. Benim yazdıklarım dışında takıldığınız başka nokta mı var, PSU'lardan ayrıntılı olarak pek anlamıyorum. Belki de fark edemedim en önemli sorunu.

İlk alırken sana bir alt seviye PSU itelemişler galiba. Veya hazır sistemde senin PSU vardı ama stok olmayınca başka yollamışta olabilirler. 15 gün içinde inceleyip görmen lazımdı 2 yıl geçmiş garantisi bitmiş artık bir kıymeti yok :)
Senin güç kaynağın bundan Hydro serisi değil. Gene FSP ürünü ama biraz eski nesil güç kaynağı kabloları flanda eski tip. Hiç mi anlamadın? Yeni nesilde kablolarda Slim oluyor siyah renkli flan

Son düzenleyen: Moderatör:
2 sene once topladigimda da ayni etiketti.. Fakat kasanin psu bolmesi kapali oldugu icin ve boyle bir sey olabilecegini dusunmedigim icin sokup bakma durumunda olmadim. Zaten burada beraber toplamistik sistemi her resmi vs var. Hic hosuma gitmedi. Urunu aldigimdada 240 tl degildi zaten. Kdv siz hali o. Siz siz olun guvenip bakmamazlik yapmayin. Kulagima kupe oldu. Degisip degismemesi onemli degil zaten dediginiz gibi 2 sene gecmis. Sizler icin konuyu olusturdum kesinlikle guvenmeyip bakin. Yarariniza
Sinerji ile gorustum bana urunun ayni urun oldugunu soylediler. Hic bir kisminin ayni olmadigini belirttigim halde yok dediler. Daha komigi ben urunun gercek resmini gonderiyorum karsidaki kisi ise bizim bu baktigimiz serinin resmini gonderiyor. Kablolar, izgara delikleri, fan, hepsinin farkli oldugunu belirttigim halde yok ayni diye diretti karsidaki muhterem kisi. Zaten bunca zamandan sonra bir anlami yok. Hata bende. Sadece sizler icin iyi olacagini dusunuyorum aldiginiz urunleri mutlaka kontrol edin. Konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı