2 sene önce alınan Izoly PC iade edilmeli mi?

Darkkwindd

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 2 sene önce Izoly'den bilgisayar aldım. Eski forumlara bakarken dikkatimi çekti, herkes sorunlar yaşamış. Ben şu ana kadar sorun yaşamadım. Hazır hiçbir sorun yaşamamışken ileriye dönük düşünerek bilgisayarı iade etmeli miyim? (Garantiyi uzattırmak için ek ücret ödedim.) Yani iade edebilirim ama sorun da yaşamadım. Bir de iade edersem üstüne maksimum 10K koyabilirim, güzel bir bilgisayar alabilir miyim? Uğraşmama değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu zamandan sonra iade almazlar. Ek garanti dediğiniz bilgisayarın parçalarında sıkıntı çıktığında sorun sizden kaynaklı değilse ücretsiz onarım için, iade için değil.

Arkadaşlar, 2 sene önce Izoly'den bilgisayar aldım. Eski forumlara bakarken dikkatimi çekti, herkes sorunlar yaşamış. Ben şu ana kadar sorun yaşamadım. Hazır hiçbir sorun yaşamamışken ileriye dönük düşünerek bilgisayarı iade etmeli miyim? (Garantiyi uzattırmak için ek ücret ödedim.) Yani iade edebilirim ama sorun da yaşamadım. Bir de iade edersem üstüne maksimum 10K koyabilirim, güzel bir bilgisayar alabilir miyim? Uğraşmama değer mi?

İade edemezsin. 2 sene kullanmışsın nasıl iade ediceksin ?

Ya siz süreye takılmayın iade işi kolay kısmı güvenmeli miyim onu söyleyin kafi. Konu kilitlensin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, 2 sene önce Izoly'den bilgisayar aldım. Eski forumlara bakarken dikkatimi çekti, herkes sorunlar yaşamış. Ben şu ana kadar sorun yaşamadım. Hazır hiçbir sorun yaşamamışken ileriye dönük düşünerek bilgisayarı iade etmeli miyim? (garantiyi uzattırmak için ek ücret ödedim.) Yani iade edebilirim ama sorun da yaşamadım. Bir de iade edersem üstüne maksimum 10k koyabilirim, güzel bir bilgisayar alabilir miyim? Uğraşmama değer mi?

2 sene önceki paran aynı değerde değil ki üstüne boşuna 10k verip sorunsuz bilgisayardan belki de sorunlu bilgisayara geçip uğraşacaksın.

Sen onu iade etmeyi başar, yeni bilgisayarın benden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı