2 senede YKS 100 bin yapılır mı?

lReady2Die

Hectopat
2 sene sürem var TYT bilgim sayısal dersleri hariç orta seviye ama sayısalım hiç iyi değil bu 2 senede TYT ve AYT (sayısal) netlerimi geliştirmek için 2 sene yeterli mi?
Kısacası sıfırdan TYT ve AYT bitirilir mi? Ve 11.sınıfa yeni geçtim. Önerdiğiniz ders programı varsa buraya atarsanız güzel olur.

2 sene sürem var TYT bilgim sayısal dersleri hariç orta seviye ama sayısalım hiç iyi değil bu 2 senede TYT ve AYT (sayısal) netlerimi geliştirmek için 2 sene yeterli mi?
Kısacası sıfırdan TYT ve AYT bitirilir mi? Ve 11.sınıfa yeni geçtim. Önerdiğiniz ders programı varsa buraya atarsanız güzel olur.

Niye bitirilmesin? Emek verirsen her şey olur süren zaten var.

Bu yaz TYT'yi bitirirseniz çok işinize yarar. Kendinizi sıkmadan ufak ufak çalışabilirsiniz. Çoğu rakibiniz zaten 12.sınıfta TYT ve AYT'yi beraber halletmeye çalıştığı için az da olsa bi şeyler yapsanız her türlü avantajlı olursunuz.

Hocam taktik her zaman belli. 100K değil 20 bin hedefleyip 30-40k yapacaksınız. Temizinden TYT-11 çalışıp 12'de abanacaksınız Full performans. Zaten 2 yılda 100K'yı çok rahat yaparsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı