2 senedir boyum uzamıyor

bunuhaketttin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben 15 yaşındayım ocak 2'de 16 ya girecegim bayağı biraz zaman kaldı ve boyum 168 180 olmak istiyorum saat 10'da yatıyorum arjinin Omega 3 magnezinc D vitamini k vitamini içiyorum ama 14 yaşından beri boyum aynı hiç uzamıyor çok takıntı etmeye başladım ne yapacağım.

Merhaba ben 15 yaşındayım ocak 2'de 16 ya girecegim bayağı biraz zaman kaldı ve boyum 168 180 olmak istiyorum saat 10'da yatıyorum arjinin Omega 3 magnezinc D vitamini k vitamini içiyorum ama 14 yaşından beri boyum aynı hiç uzamıyor çok takıntı etmeye başladım ne yapacağım.

Gece kaçta yatiyorsun?

Boy genetiktir %92'di sanırım yapman gereken çok bir şey yok beslenme ile birkaç santim uzar genel olarak yapılabilecek çok bir şey yok.

Boy uzamak biraz da genetik bir durum boyu uzatmak için yapılan bazı şeyler belki biraz da olsa boy uzatır ama çok uzamazsın. Ancak sen daha 15 yaşındasın ve boy 20 yaşına kadar uzayan bir şey. Şimdi boyunun uzamaması gelecekte de uzamıyacağı anlamına gelmez. Belki bir gün uyanırsın boyunun uzadığını fark edersin. Hem böyle şeyleri kafana takma. Rahat ol. Boyunun kısa veya uzun olması çok önemli değil. Ama inşallah istediğin boya ulaşırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı