2 senelik bilgisayar programcılığından iş bulunabilir mi?

Fullstack bir tanıdığım önemli olan dil bilmek değil dil öğrenmek bir haftamı alır zaten geliştirilen projeye göre ayak uyduruyorum diyordu

Eğitim günümüzde çok çok önemli değil katılıyorum. Ama o ortamları yaşamak gerçekten çok güzel bir olay. Bu güzel olayları yaşayıp ve sonucunda bu seminerlerden öğrendiği girişim hikayelerinden ders alan, o seminerlerde başvuru yapıp ardından kariyer fırsatlarını yakalayan sonrasında şu an kariyerini devam ettiren bir çok arkadaşım var. Gördüklerimi size aktarmak istedim. Umarım başarılı olursunuz.

Eminim güzeldir ama şu an gerçekten üniversite sınavına hazırlanmaya çalışmamam, üstelik ya kazanamazsam çok zaman kaybetmiş olacağım. Ve sanırsam kendime böyle uygun görüyorum umarım hepimiz başarılı oluruz.

Ben şu an sizin düşündüğünüz hayatı yaşıyorum ufak ufak. Benim çocukluk arkadaşım yazılım mühendisi ve okuldan aldığı projelerden ve ödevlerden kafasını kaldırmıyor. Bu bana ters, ben keyfim olduğu zaman freelance iş kovalarım. Okuduğum okul da puanımın çok düşük olmasından dolayı alakasız bir bölüm. Pişman mıyım? Değilim. Daha kariyer yaşına gelmedik ama buna altyapım hazır.

Hocam ne yaptınız çalışıyor musunuz şu an? Bende okumayıp yazılım öğrenmek istiyorum da şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…