2 senelik G29 11 bin TL'ye alınır mı?

EmreAkbaş

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ilanda G29 buldum aşağı yukarı 2 senelikmiş, her şeyi çalışıyor sorunsuz. Bazı yerleri jelatinliymiş. Adam shifter, pedal, direksiyon ve standını veriyor kutuları var, garanti ve fatura yok, alınır mı? 11.000TL

Merhaba arkadaşlar, ilanda G29 buldum aşağı yukarı 2 senelikmiş, her şeyi çalışıyor sorunsuz. Bazı yerleri jelatinliymiş. Adam shifter, pedal, direksiyon ve standını veriyor kutuları var, garanti ve fatura yok, alınır mı? 11.000TL

Ben tercih etmezdim shiftersız hali 13.5k sonuçta, gerçekten temiz olduğuna eminsen ve bütçen limitteyse tercih edebilirsin gibi duruyor.

Sıfırını 15-16 bin TL arasında şahsen, 2 senelik ikinci ele 11 bin TL vermektense sıfırını tercih ederdim.

Set konusunda sıkıntı mekanik aksama sahip olması. Mesela bir işlemci veya RAM diyelim düzgün sartlarda kullanılırsa 10 sene sonra da güvenli ve saglam olabilir ama. Direksiyon seti için bir şey söylemek çok zor. Fiyatının sıfıra yakın olması bir yana daha uygun fiyatlı bile olsa iyice denemek gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı