2. sınavlara girmeden AÖL'ye geçmek

Azra009

Zeptopat
Daha fazla  
Meslek lisesi ogrencisiyim. 1. dönem 1. sınavlarına girdim ama 2.lere girmedim. Şimdi telafi sınavı oluyor ama gitmedim. Hoca bana 2.lere girmeden kaydımı açığa alırsam geçiş yapamayacağımı söyledi. Aksi bir durum olurmuş, öyle dedi. Benim için eksi durum olur mu? Yani 2.lere girmeden en baştan mi başlarım?

En baştan başlama gibi bir durum oluşmaz. Ancak OBP'nizi olumsuz yönde etkileyecektir. Örneğin,

İlk sınavın 50 diyelim herhangi bir dersin, ikinci sınavın "G" olursa 0 olur. Ortalaması da 25 düşer, bu da bir dersi 25 puan düşürmek demektir. Ortalamanızı o yönde etkiler.

Anladm peki ole olursa uzum sürer mi benim mezun olmam ? Som sınıfım cunki bide 2m dönem kayıtları başladığı zmn ben kayıt yaptırdığımda süreç nasıl olucak

Son düzenleme:
AOL de okuduğunuz yil hesaplanir. Ben 1 sene kalmistim AOL gecince 1 sene kaldigimi da toplam donemden saydi. Bence donemi bitirin, toplam donem olarak saymayabilir.

@Azra009, alacağın krediye göre yorum yapabiliriz.

AOL de okuduğunuz yil hesaplanir. Ben 1 sene kalmistim AOL gecince 1 sene kaldigimi da toplam donemden saydi. Bence donemi bitirin, toplam donem olarak saymayabilir.
Yani bu sene mezun olamammi anlayamadım olsam bile 1 dönem geç mi olurum? Bu sene kayıt yaptıysam bile seneye en baştan mi sınava baslatirlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…