herkesin seviyesi bir değildir.Nasıl temel değil kanka güldürme beni. Temel olması için toplamayı mı öğretmesi gerekiyor? 4 işlem biliyorsan başlayabilirsin.
herkesin seviyesi bir değildir.Nasıl temel değil kanka güldürme beni. Temel olması için toplamayı mı öğretmesi gerekiyor? 4 işlem biliyorsan başlayabilirsin.
Ya dayı deli misiniz adamı yanlış yönlendirmeyin. AYT değil bu TYT. 1 kaynak bile yeter de arkarken sen 3. sünü öneriyorsun.Mikroorijinal ve Toprak'tan devam et hocam. 3D'ye bu kaynaklardan sonra geçersin.
Ne alaka ben sıfırdan alıyor seviyesi diyorum zaten. Bana seviyesinin sıfır olmadığı bir konu söylesene lütfen.herkesin seviyesi bir değildir.
TYT'de küçümsenecek bir sınav değil. Her senaryoya hazır olmak gerek. Asıl yanlış yönlendiren sensin.Ya dayı deli misiniz adamı yanlış yönlendirmeyin. AYT değil bu TYT. 1 kaynak bile yeter de arkarken sen 3. sünü öneriyorsun.
TYT küçümsenecek bir sınav. YKS ticarete döküldüğünden beri sanki sınav aşırı zormuş gibi soru hazırlıyorlar özellikle bazı soru bankalarındaki sorular o kadar çıldırtıcı ki. 1 tane bile soru bankası bitirmedim 3d branşlarda bilgi sarmalda 33 özdebirde 34 yapmış biriyim geometriyi düzeltsem 38 39lara çıkacak. 3D tyt vdd ve 3d soru bankası gayet yeterli.TYT'de küçümsenecek bir sınav değil. Her senaryoya hazır olmak gerek.
TYT küçümsenecek bir sınav. YKS ticarete döküldüğünden beri sanki sınav aşırı zormuş gibi soru hazırlıyorlar özellikle bazı soru bankalarındaki sorular o kadar çıldırtıcı ki. 1 tane bile soru bankası bitirmedim 3D branşlarda bilgi sarmalda 33 Özdebir'de 34 yapmış biriyim geometriyi düzeltsem 38 39'lara çıkacak. 3D TYT vdd ve 3D soru bankası gayet yeterli.
Kesinlikle doğru. Son beş yılda çıkan TYT kareköklü ifade soruları çök basit ama bu kamp kitaplarında ( bıyıklı mat 55 gün TYT ve 3D TYT vdd mat ) zor soruyorlar.
Katılmıyorum.TYT küçümsenecek bir sınav. YKS ticarete döküldüğünden beri sanki sınav aşırı zormuş gibi soru hazırlıyorlar özellikle bazı soru bankalarındaki sorular o kadar çıldırtıcı ki. 1 tane bile soru bankası bitirmedim 3d branşlarda bilgi sarmalda 33 özdebirde 34 yapmış biriyim geometriyi düzeltsem 38 39lara çıkacak. 3D tyt vdd ve 3d soru bankası gayet yeterli.
Dandik soru bankaları çözeceğine 3D vddden konuyu öğren TYT için orijinal çöz AYT için orijinal Bilgi Sarmal ve barış çöz yeterli.
TYT'de küçümsenecek bir sınav değil. Her senaryoya hazır olmak gerek. Asıl yanlış yönlendiren sensin.
Biyoloji falan olsa 1 kaynak yeter ama Matematik için yetmez.
Bunu şu anda yapabilen biri olsa bu adamın sıralama gibi bir derdi yoksa neden mezuna bıraksın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.