2. SSD nereye takılır?

merThY

Femtopat
Daha fazla  
Şu anda 500GB NVMe M.2 SSD var. Bir tane daha SSD almak istiyorum ama nereye ve nasıl takacağımı anlamadım. Kasam büyük olmadığı için anakartın sağ tarafına takamıyorum. SATA girişleri var ama SATA'ya nasıl bağlayacağım?

Aldığın SSD içerisinden çıkan SATA kablosunu SATA girişine takacaksın. PSU'dan çıkan SATA güç kablosunu da SSD'ye takacaksın tamamdır.

Aldığın SSD içerisinden çıkan SATA kablosunu SATA girişine takacaksın. PSU'dan çıkan SATA güç kablosunu da SSD'ye takacaksın tamamdır.

Bu kabloları bağladıktan sonra ssd nereye sabitlenecek ?
Kasanızın alt bölümünde yer alan HDD/SSD kızağına montaj yapabilirsiniz. SATA kablosunu da kasanın kablo deliklerinden geçirerek gizleyebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim.
Kasanızın alt bölümünde yer alan HDD/SSD kızağına montaj yapabilirsiniz. SATA kablosunu da kasanın kablo deliklerinden geçirerek gizleyebilirsiniz.

Hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum ama emin olmak istedim. Görseldeki kısma montaj yapacağım değil mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20220408_235313.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…