Aldığın SSD içerisinden çıkan SATA kablosunu SATA girişine takacaksın. PSU'dan çıkan SATA güç kablosunu da SSD'ye takacaksın tamamdır.Şu anda 500GB NVMe M.2 SSD var. Bir tane daha SSD almak istiyorum ama nereye ve nasıl takacağımı anlamadım. Kasam büyük olmadığı için anakartın sağ tarafına takamıyorum. SATA girişleri var ama SATA'ya nasıl bağlayacağım?
Prime H510M-E , performax hellfire kasa.Anakart modeliniz ve kasa modeliniz nedir?
Anakartım prime h510m-e. Nvme olmasa da olur ssd takmak istiyorum.Anakart modelin nedir?
Eğer uygun slot yoksa 2. SSD'yi NVMe takamayabilirsin.
Prime H510M-E, Performax hellfire kasa.
Aldığın SSD içerisinden çıkan SATA kablosunu SATA girişine takacaksın. PSU'dan çıkan SATA güç kablosunu da SSD'ye takacaksın tamamdır.
Bu kabloları bağladıktan sonra ssd nereye sabitlenecek ?Aldığın SSD içerisinden çıkan SATA kablosunu SATA girişine takacaksın. PSU'dan çıkan SATA güç kablosunu da SSD'ye takacaksın tamamdır.
Çok teşekkür ederim.Kasanızın alt bölümünde yer alan HDD/SSD kızağına montaj yapabilirsiniz. SATA kablosunu da kasanın kablo deliklerinden geçirerek gizleyebilirsiniz.
Kasanızın alt bölümünde yer alan HDD/SSD kızağına montaj yapabilirsiniz. SATA kablosunu da kasanın kablo deliklerinden geçirerek gizleyebilirsiniz.
Hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum ama emin olmak istedim. Görseldeki kısma montaj yapacağım değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.