kurt412421
Hectopat
Daha fazla
hayır raminiz 16gb olurMerhaba, benim 2 tane DDR3 4 GB RAM'lerim var, ben ikisini söküp yeni DDR3 alsam, taksam, 8-8 olarak herhangi bir sıkıntı olur mu? Alırken nelere dikkat etmem lazım?
İşlemciniz ve anakartınız nedir?Merhaba, benim 2 tane DDR3 4 GB RAM'lerim var, ben ikisini söküp yeni DDR3 alsam, taksam, 8-8 olarak herhangi bir sıkıntı olur mu? Alırken nelere dikkat etmem lazım?
İşlemciniz ve anakartınız nedir?
İşlemci AMD FX 8350 8 GB. 4.0 GHz
Anakartın ve işlemcin destekliyorsa sorun olmaz.
CPU-Z indirip ve kurup SPD sekmesinde dolu olan slotların ekran görüntüsünü ve memory sekmesinin ekran görüntüsünü atın.İşlemci AMD FX 8350 8 GB.
Bundan almayı düşünüyorum kaldırır mı?
BuyurCPU-Z indirip ve kurup SPD sekmesinde dolu olan slotların ekran görüntüsünü ve memory sekmesinin ekran görüntüsünü atın.
Attığınız ramler laptop ramleri hocam. DDR3 SODIMM ramler laptoplarda bulunan DDR3 slota uygun olacak şekilde tasarlanmıştır, masaüstü bilgisayarlar için uygun değildir. İşlemciniz 2 adet 8GB'lik 1600 MHz RAMleri destekler. Düzgün bir sıfır DDR3 RAM biraz pahalı ve sahtesi bol onun dışında ikinci el düşünebilirsiniz, ucuz oluyorlar zaten eski parçalar olduğu için. Sıfır alacağım derseniz de öneri de bulunabilirim ama şu en başta yazdığım ekran görüntülerini görmem lazım.
Mainboard'a tıklayıp oranın da fotoğrafını atar mısınız?
Mainboard'a tıklayıp oranın da fotoğrafını atar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.