2 tane DDR3 4 GB RAM yerine 2 tane DDR3 8 GB RAM takılırsa sorun olur mu?

kurt412421

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, benim 2 tane DDR3 4 GB RAM'lerim var, ben ikisini söküp yeni DDR3 alsam, taksam, 8-8 olarak herhangi bir sıkıntı olur mu? Alırken nelere dikkat etmem lazım?

Dosya Ekleri

• ram.png
    ram.png
    21 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• IMG_1323.png
    IMG_1323.png
    389,2 KB · Görüntüleme: 24
İşlemci AMD FX 8350 8 GB.

Bundan almayı düşünüyorum kaldırır mı?
CPU-Z indirip ve kurup SPD sekmesinde dolu olan slotların ekran görüntüsünü ve memory sekmesinin ekran görüntüsünü atın.

Attığınız ramler laptop ramleri hocam. DDR3 SODIMM ramler laptoplarda bulunan DDR3 slota uygun olacak şekilde tasarlanmıştır, masaüstü bilgisayarlar için uygun değildir. İşlemciniz 2 adet 8GB'lik 1600 MHz RAMleri destekler. Düzgün bir sıfır DDR3 RAM biraz pahalı ve sahtesi bol onun dışında ikinci el düşünebilirsiniz, ucuz oluyorlar zaten eski parçalar olduğu için. Sıfır alacağım derseniz de öneri de bulunabilirim ama şu en başta yazdığım ekran görüntülerini görmem lazım.

CPU-Z indirip ve kurup SPD sekmesinde dolu olan slotların ekran görüntüsünü ve memory sekmesinin ekran görüntüsünü atın.

Attığınız ramler laptop ramleri hocam. DDR3 SODIMM ramler laptoplarda bulunan DDR3 slota uygun olacak şekilde tasarlanmıştır, masaüstü bilgisayarlar için uygun değildir. İşlemciniz 2 adet 8GB'lik 1600 MHz RAMleri destekler. Düzgün bir sıfır DDR3 RAM biraz pahalı ve sahtesi bol onun dışında ikinci el düşünebilirsiniz, ucuz oluyorlar zaten eski parçalar olduğu için. Sıfır alacağım derseniz de öneri de bulunabilirim ama şu en başta yazdığım ekran görüntülerini görmem lazım.
Buyur

Dosya Ekleri

• IMG_1320.jpeg
    IMG_1320.jpeg
    597,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_1324.jpeg
    IMG_1324.jpeg
    413,1 KB · Görüntüleme: 23

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı