2 tane designer parfüm mü yoksa 1 tane niche parfüm mü?

Rosendo Mateu NO5, Nishane Fan Your Flames, Sospiro Il Padrino, Parfums de Marly Layton, Frederic Malle Musc Ravageur, Amouage Interlude.

Bu parfümler bütçenize uygun ve güvenilir satıcılar epey var. Yani sadece Beymen, Sephora,

Tek bir tane alın diyecek olsanız ne önerirdiniz?

Eğer elinizde her mevsimi çıkartabileceğiniz çeşit olarak 3-4 koku varsa ve yeni alacağınız parfümü günü gününe sıkmayı düşünmüyorsanız yerinizde olsam niche bir kokuya yönelirdim. Niche kokular bir süre sonra her gün kullanımda sadeleşebiliyor. 50-60ml bir niche koku edinseniz sık kullanımda 1 yıl anca yeteceğini düşünüyorum.
Örneğin SWY 50 ml beni 5-6 ay götürmüştü anca. 50 ml niche parfüm 1 sene götürür mü?

Tek bir tane alın diyecek olsanız ne önerirdiniz?

Örneğin SWY 50 ml beni 5-6 ay götürmüştü anca. 50 ml niche parfüm 1 sene götürür mü?
O kadar sık kullanıyorsanız götürmez bile. Kullanım şeklinize bağlı. Ben 3 fısla evden çıkabilirken babam 5-6 fıs sıkıyor. Uzun vadeye bakarsak yarı yarıya fark eder.

Bois imperial mutlaka tavsiye ederim başlangıç niche kokumdu hala daha raftan eksik olmaz designer fiyatına 5k kesinlikle alınır.

PDM pegasus kullandığım en iyi pdm kokusu bana göre eşi benzeri yok farklı hissettiriyor kısacası bunları önerebilirim.

Bois imperial mutlaka tavsiye ederim başlangıç niche kokumdu hala daha raftan eksik olmaz designer fiyatına 5K kesinlikle alınır.

PDM pegasus kullandığım en iyi pdm kokusu bana göre eşi benzeri yok farklı hissettiriyor kısacası bunları önerebilirim.

PDM diğer popüler niche kokularla neredeyse aynı fiyatta olmasına rağmen 125ML. Belki Beymen'e gidip PDM'leri denerim. Althair, Pegasus, ve özellikle de Herod'u çok önermişlerdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı