2 tane EA Play alma

PridefulCow

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, Kasım 2020'de Steam üzerinden 1 yıllık EA Play hizmeti kiralamıştım. Ancak 10-15 gün önce Microsoft Game Pass PC aldım ve içinde EA Play'de var. EA Play Game Pass üzerinden kaldırılma gibi bir durum olur mu? Kasım ayı başında EA Play'i iptal ettirmezsem param boşa gider mi? Bir de Microsoft Game Pass PC'de yıllık ödeme seçeneği var mı denk gelemedim de.

Selamlar, Kasım 2020'de Steam üzerinden 1 yıllık EA Play hizmeti kiralamıştım. Ancak 10-15 gün önce Microsoft Game Pass PC aldım ve içinde EA Play'de var. EA Play Game Pass üzerinden kaldırılma gibi bir durum olur mu? Kasım ayı başında EA Play'i iptal ettirmezsem param boşa gider mi? Bir de Microsoft Game Pass PC'de yıllık ödeme seçeneği var mı denk gelemedim de.

Yıllık ödeme seçeneği yok fakat başka resmi siteler de 3 ay 6 ay gibi kodlar satılıyor diye biliyorum.

Zaten Steam da yanlış hatırlamıyorsam saat sınırı vardı.

Game Pass'in kalkmıyacağının garantisini vermem

Yıllık ödeme seçeneği yok fakat başka resmi siteler de 3 ay 6 ay gibi kodlar satılıyor diye biliyorum.

Zaten Steam da yanlış hatırlamıyorsam saat sınırı vardı.

Game Pass'in kalkmıyacağının garantisini vermem.

Steam'de saat kısıtlaması yok. Steam'i iptal edeceğim çok teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı