1 GB ekran kart alip 2 tane kullanmayi düşünüyorum.
2 Ayri ekran kart yuvasi olan anakart var midir?
Neden yapmak istiyorsunuz bunu ?1 GB ekran kart alip 2 tane kullanmayi düşünüyorum.
2 ayri ekran kart yuvasi olan anakart var midir?
2kat olmasada 1.5+ kat üstü performans alıyorum 2080 nvlink ileTakılan anakart var da öyle 1GB aldım, 2 tane taktım oldu bana 2GB olayı gibi bir şey değil bu iş. GB ile ekran kartı gücü belirlenmez zaten. Çift ekran kartı kullanmak da iki kat performans anlamına gelmiyor.
2 ekran kartı bağlamak, güçlü PSU gerektirir ve ayrıca 2 adet ekran kartı bağlanması, çipseti zorlayabilir. Eski nesil anakartlardan "Z" serisi anakartlar bu işe uygundur. Eski nesil AMD anakartlarda ise "Gaming" serisi anakartlar bu işe uygundur. 2 ekran kartı bağlamak, bir ekran kartı bağladığınızda aldığınız performansı %100 arttırmaz. Yani 2 katı bir performans artışı sağlayamazsınız. Ayrıca 2 kart bağlamak zahmetlidir. Vereceğiniz anakart ve ekran kartlarının fiyatına yeni nesil orta segmentte bir ekran kartı almanız mümkündür. Hangi 2 kartı Crossfire & SLİ edeceğinizi söylerseniz daha mantıklı bir şekilde cevaplayabiliriz. İçimde ukte kalmasın diyorsanız da elimizden geldiğince yardımcı olabiliriz.1 GB ekran kart alip 2 tane kullanmayi düşünüyorum.
2 ayri ekran kart yuvasi olan anakart var midir?
Bende R7 + R7 240 ile 3 FPS kazandım. Elektrik veresim gelmiyor.2kat olmasada 1.5+ kat üstü performans alıyorum 2080 nvlink ile
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.