2 tane ekran kartı takılabilen anakart önerisi

Tabii ki var ancak her koşulda mantıklı olmuyor bu sistemler, almayı düşündüğün bileşenleri ve kullanım amacını belirtirsen daha sağlıklı bir şekilde yardımcı olabiliriz.

Pardon, görmemişim. O ekran kartları gerçekten eski ve performansları güncel uygulamalarda düşük. Bunlarla uğraşmak yerine biraz daha pahalı ancak güncel ve verimli kartlara geçmen daha iyi olur. RX570 tarzı kartları ikinci elde uygun sayılabilecek fiyatlara bulabilirsin ve çok daha yüksek performans alırsın.

Adam bir soru sormuş, cevapların soru ile gram alakası yok. Arkadaş çok ayrı bir kafa zaten hangi nesil işlemci takacağını yada hangi türde işlemci takacağını söylememiş., PSU yada RAM bilgiside yok. Ekran kartlarıda RAM kullanıyor. Çok eksik bir konu.
3 gb ram intel cift cekirdek
SLI ya da CF destekli anakart ve ekran kartına ihtiyacınız var. Ekran kartı modelleri de aynı olmalı. Bunu yapmakla da bitmez, uygulamaların desteklemesi gerekir ki düzgün bir sonuç alın. Eski nesil ekran kartı kullanacağınız için sürücü ve oyun desteği yerlerde olacak. İki ekran kartı taktınız diye bellek ikiye katlanmaz zaten. Sizin düşündüğünüz ile gerçekler çok farklı.
hayalde guzel ama ucuz buldukca denemek isterim... eski parcalar 30 tl satmaktansa degerlendirip vakit gecirmek isterim .. maksat bigilenmek denemek yanilmak .. tesekkurler .. arada rast geliyor 10 tl ye bile satan oluyor maksadim verim almak degil .. ddr3 alana kadar yakacam galiba
Tabii ki var ancak her koşulda mantıklı olmuyor bu sistemler, almayı düşündüğün bileşenleri ve kullanım amacını belirtirsen daha sağlıklı bir şekilde yardımcı olabiliriz.
bir amacim yok .. aparat ve ek kablolar görüyorum bazen uygulamak denemek istedim .. 4 tane 512 anakart çöp niyetine satan oluyor .. sigara almaktansa ekran kart alip aparat almak istedim .. oyle olmuyormus ..
age of empire oynuyorum bana fazlasiyla yetiyor bilgisayar ..
can sıkıntısı merak sadece
ayni model seri toplarim arkadaslarin yazdigina gore sli olarak
tesekkurler

hayalde guzel ama ucuz buldukca denemek isterim... eski parcalar 30 tl satmaktansa degerlendirip vakit gecirmek isterim .. maksat bigilenmek denemek yanilmak .. tesekkurler .. arada rast geliyor 10 tl ye bile satan oluyor maksadim verim almak degil .. ddr3 alana kadar yakacam galiba

bir amacim yok .. aparat ve ek kablolar görüyorum bazen uygulamak denemek istedim .. 4 tane 512 anakart çöp niyetine satan oluyor .. sigara almaktansa ekran kart alip aparat almak istedim .. oyle olmuyormus ..
tesekkurler
ekran kart (duzeltme )

tesekkurler

ekran kart (duzeltme )
Hocam 3 GB ram ile SLI yada Crossfire sistem mi kuramazsınız zaten. Önerim hiç bulaşmayın, bulaşacaksanızda bir çok upgrade yapmanız gerekiyor. İşlemcide beslemez zaten o ekran kartlarını.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı