2 tane ekran kartı takılabilen anakart önerisi

Var, fakat neden böyle bir şey yapmak istiyorsunuz?.
Madencilik yapılmayacaksa gereksiz bence, gerçi onun için de ayrı kartlar var biraz.

1 GB ekran kart alip 2 tane kullanmayi düşünüyorum.
2 Ayri ekran kart yuvasi olan anakart var midir?

Var evet ama iki tane 1 GB kullanmak mantıksız oyunlarda 1GB olarak güzükecek çünkü her türlü yeni kartlardan X370 var hem SLI hem crossfire.

2kat olmasada 1.5+ kat üstü performans alıyorum 2080 nvlink ile

1 GB ekran kart alip 2 tane kullanmayi düşünüyorum.
2 ayri ekran kart yuvasi olan anakart var midir?
2 ekran kartı bağlamak, güçlü PSU gerektirir ve ayrıca 2 adet ekran kartı bağlanması, çipseti zorlayabilir. Eski nesil anakartlardan "Z" serisi anakartlar bu işe uygundur. Eski nesil AMD anakartlarda ise "Gaming" serisi anakartlar bu işe uygundur. 2 ekran kartı bağlamak, bir ekran kartı bağladığınızda aldığınız performansı %100 arttırmaz. Yani 2 katı bir performans artışı sağlayamazsınız. Ayrıca 2 kart bağlamak zahmetlidir. Vereceğiniz anakart ve ekran kartlarının fiyatına yeni nesil orta segmentte bir ekran kartı almanız mümkündür. Hangi 2 kartı Crossfire & SLİ edeceğinizi söylerseniz daha mantıklı bir şekilde cevaplayabiliriz. İçimde ukte kalmasın diyorsanız da elimizden geldiğince yardımcı olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…