2 tane PS4 kolu bilgisayara nasıl bağlanır?

ErdemDnt

Hectopat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayara Bluetooth ile 2 tane kol bağlayamıyorum, sanırım Bluetooth cihazım 1'den fazla cihazı bağlayamıyor. 1 tanesini Bluetooth bir tanesini kabloyla bağlayınca bir Controller ikisini de aynı anda kontrol ediyor. İkisini de kabloyla bağlayınca da aynı şekilde biri diğerini kontrol ediyor. Kollarda sıkıntı yok, ikisi de teker teker çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kumandalar orijinal mi? Ben tek Bluetooth ile iki orijinal PS4 kumandası bağlıyorum ve sorunsuz kullanıyorum. Tabii ki DS4Windows uygulaması kullanıyorum kumandalar için.

Sorun Bluetooth'ta sanırım 1'den fazla cihaz bağlayamıyorum. DS4 programını deneyeceğim.

Bir de Mortal Kombat, FIFA gibi oyunlarda konsolu kullanabiliyorum ama GTA V ve Marvel's Spider-Man gibi oyunlarda konsol ayarlarında sadece Xbox var ve DualShock algılamıyor.

Son düzenleme:
Öncelikle konsol değil kumanda, kontrolcü veya oyun kumandası olacak. Bu hatayı çok kişi yapıyor. DS4Windows'un esas amacı bağlanan kumandaların Xbox oyun kumandası gibi tanınmasını sağlayıp tüm oyunlarda destek sunmak. DS4Windows uygulaması diğer oyunlarda da kumandaların çalışmasını sağlayacak fakat tuşlar Xbox kumandası gibi olacak. O tuşlardaki harf, simge farklılıklarına alışman gerekiyor.

Son düzenleme:
Öncelikle konsol değil kumanda, kontrolcü veya oyun kumandası olacak. Bu hatayı çok kişi yapıyor. DS4Windows'un esas amacı bağlanan kumandaların Xbox oyun kumandası gibi tanınmasını sağlayıp tüm oyunlarda destek sunmak. DS4Windows uygulaması diğer oyunlarda da kumandaların çalışmasını sağlayacak fakat tuşlar Xbox kumandası gibi olacak. O tuşlardaki harf, simge farklılıklarına alışman gerekiyor.

Anladım peki bu 2 kontrolcü bağlama sorununu düzeltir mi? İkisini de kabloyla bağlasam bile birinde tuşlar çalışmıyor diğeri de iki kontrolcüyü de kontrol ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı