RafiAlizade Decapat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #1 Selam, bu konuda bir tane post paylaşmıştım ve birçok kişi BIOS'u resetlememi söyledi, BIOS'u resetledim fakat yine üst slota takınca çalışmıyor (eskiden her iki slotda çalışıyordu), çalışmama sebebi ne olabilir?
Selam, bu konuda bir tane post paylaşmıştım ve birçok kişi BIOS'u resetlememi söyledi, BIOS'u resetledim fakat yine üst slota takınca çalışmıyor (eskiden her iki slotda çalışıyordu), çalışmama sebebi ne olabilir?
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #2 İlk olarak birini takıp çalıştırın sonra diğerini takıp çalıştırın sonra aynısını diğer slotta yapın belki sorun slotta ya da RAM'dedir. Artı 0 Eksi
İlk olarak birini takıp çalıştırın sonra diğerini takıp çalıştırın sonra aynısını diğer slotta yapın belki sorun slotta ya da RAM'dedir.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.397 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #3 Teker teker çalıştırmayı deneyin eğer öyle çalışırsa slotların birinde sorun vardır. Artı 0 Eksi
KS KS RafiAlizade Decapat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #4 Mert Atakann dedi: İlk olarak birini takıp çalıştırın sonra diğerini takıp çalıştırın sonra aynısını diğer slotta yapın belki sorun slotta ya da RAM'dedir. Genişletmek için tıkla... Sorun slottdan neden kaynaklansın ki, çünki yukarı slotda hiç çalışmıyor sorunu nasıl çöze bilirim? 14kero dedi: Teker teker çalıştırmayı deneyin eğer öyle çalışırsa slotların birinde sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Mert Atakann dedi: İlk olarak birini takıp çalıştırın sonra diğerini takıp çalıştırın sonra aynısını diğer slotta yapın belki sorun slotta ya da RAM'dedir. Genişletmek için tıkla... Sorun slottdan neden kaynaklansın ki, çünki yukarı slotda hiç çalışmıyor sorunu nasıl çöze bilirim? Artı 0 Eksi
Mert Atakann dedi: İlk olarak birini takıp çalıştırın sonra diğerini takıp çalıştırın sonra aynısını diğer slotta yapın belki sorun slotta ya da RAM'dedir. Genişletmek için tıkla... Sorun slottdan neden kaynaklansın ki, çünki yukarı slotda hiç çalışmıyor sorunu nasıl çöze bilirim? 14kero dedi: Teker teker çalıştırmayı deneyin eğer öyle çalışırsa slotların birinde sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Mert Atakann dedi: İlk olarak birini takıp çalıştırın sonra diğerini takıp çalıştırın sonra aynısını diğer slotta yapın belki sorun slotta ya da RAM'dedir. Genişletmek için tıkla... Sorun slottdan neden kaynaklansın ki, çünki yukarı slotda hiç çalışmıyor sorunu nasıl çöze bilirim?